logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Druhá část videokomentářů k bezpečnému bydlení a bezpečnosti škol a dětí

Redakce TZB-info a ESTAV pořádají v pátek 22.9.2017 v Praze volně přístupnou konferenci Jak bezpečněji bydlet, určenou pro širokou veřejnost. K tématice bezpečnosti ale jsme již před prázdninami natáčeli z trochu jiného pohledu - komentáře o bezpečnosti dětí a škol.

Reklama

Jak bezpečněji bydlet - 22.9.2017 Praha, vstup zdarma

V pátek 22. 9. 2017 si v Praze na veletrhu FOR ARCH na konferenci Jak bezpečněji bydlet najdou své téma majitelé nemovitostí, nájemníci, ale i zástupci bytových družstev a měst. Stejně jako odborníci – projektanti, architekti a profesionálové z oblasti poplachových systémů určených k ochraně majetku a osob.
Konference je určena pro všechny zájemce, kteří se zajímají o bezpečnost bytů, rodinných domů a o bezpečnost v bytových domech.
Vstup zdarma, s ohledem na kapacitu sálu doporučujeme registraci.

Součástí pocitu bezpečí je i bezpečnost dětí, které se pohybují ve škole

Jako mediální partner konference Bezpečná škola jsme zaznamenali zajímavosti k problematice a natočili 2 videokomentáře.

Jak bezpečněji bydlet - věnujte čas informacím, přijďte si poslechnout a přijďte se zeptat

Jak je ve výše uvedeném ve videu naznačeno, řada opatření pro bezpečnost ve školách vychází z řešení, která jsou obecně použitelná i pro rodinné domy a byty.
  • Základem otázek bezpečnosti v našem každodenním režimu jsou prevence a mechanické zabezpečení. Tomuto tématu budou věnovány příspěvky zástupců Policie ČR a AGA.
  • Nejsledovanějším tématem dnešní doby jsou kamerové systémy. V této oblasti se v rámci dvou vystoupení zaměříme na otázky výkladu práva.
  • Tématu obecné bezpečnosti bydlení z pohledu občana, architekta specializovaného na historii výstavby sídlišť, preventisty městské části se zaměřením na kriminalitu bytových domů a bývalého policisty, se budou věnovat přednášky posledního bloku konference.

Těšíme se na viděnou 22.9.2017 v Praze na Výstavišti PVA Letňany, v sále 1 ve vstupní hale.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.