logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Barevné kombinace střech a fasád bez překvapení

Sami si snadno připravte vizualizaci svého budoucího domu s jednoduchým vizualizérem fasád a střech Ruukki. Ne všechny naše představy se ve skutečnosti vyplní. Fantazie nabízí vize, které mají často jen málo společného s tím, co nakonec vytvoříme.

Reklama


To platí o všech odvětvích, ale v případě stavby vysněného domu, možná dvojnásob. Ten, kdo má rád překvapení, se pomůckami, které dokážou načrtnout budoucí vzhled domu a jednotlivých prvků, příliš zabývat nemusí. Pro ostatní je tu vizualizér střešních krytin Ruukki s dostupnými krytinami a barvami krytin, zdí, příslušenství i okapového systému.

Volba správné barevné kombinace se zdá být snadným úkolem do okamžiku, kdy se musíte skutečně rozhodnout u svého vlastního bydlení. „Stavba domu je pro většinu lidí zásadním životním krokem a investicí. Je smutné doběhnout téměř k cíli a pak se unáhlit barevnou a profilovou volbou například střešní krytiny, která vás ruší a vlastně se vám nelíbí,“ upozorňuje Jan Hála z divize střešních krytin Ruukki.

Předejít takové situaci dnes není vůbec složité. Služba, kterou nabízí Ruukki na svých stránkách není podmíněna stažením speciálního softwaru či zdlouhavé registrace. Postup je intuitivní a po několika kliknutích tak mate k dispozici obraz svého originálního řešení.

Výsledný obraz lze jednoduše vytisknout, poslat e-mailem či sdílet na sociálních sítích, a pochlubit se tak známým s vlastním domem snů. Stránka též odkazuje na podrobné informace o vybraném typu krytiny a nabízí porovnání s ostatními produkty.

Kombinovat barvy fasád a střešních krytin je docela zábavné a vyhnete se jednomu nemilému překvapení.

Vizualizér si můžete vyzkoušet zde.

Ruukki krytina Monterrey sametově lilková
Ruukki krytina Monterrey sametově lilková
Ruukki krytina Adamante červená
Ruukki krytina Adamante červená
Ruukki krytina Classic C černá
Ruukki krytina Classic C černá

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.