logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Tipy na stánky – veletrh STŘECHY PRAHA 2016

Již příští týden, 21. – 23. 1. 2016., proběhne veletrh Střechy Praha na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany. Na jaké novinky se můžete těšit?

Nenechte si ujít množství novinek prezentovaných na stáncích letošního veletrhu Střechy Praha, který se koná na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany ve dnech 21.–23. 1. 2016. Výrobky jsou přihlášeny i do prestižní soutěže o nejlepší exponáty veletrhu Zlatá taška 2016.


 

BRAMAC COMFORT SEAL RESISTANT 255 – pětivrstvá střešní fólie těsná v oblasti probití hřebíkem.
Bramac střešní systémy spol. s r.o.
Hala 3, stánek č. 318

DEF – okno vhodné do zelených střech
DEF – okno vhodné do zelených střech
LWT interiér 1

Okno do plochých střech typu F (D_F) – okno je určeno pro montáž v plochých střechách, prosvětluje přirozeným světlem místnosti pod plochou střechou, přináší možnost větrání, má velmi dobré termoizolační parametry. Je vybaveno plochým zasklením, které vzniklo technologií vlepování skla. Dostupné jsou tři verze okna D_F: s elektrickým ovládáním, s manuálním ovládáním, neotevíratelné.
FAKRO CZECH s.r.o.
Hala 2, stánek č. 203

Super termoizolační půdní schody LWT – půdní schody s dřevěným žebříkem určené k použití v energeticky úsporných stavbách, ve kterých je kladen velký důraz na minimalizaci tepelných ztrát. Ideálně se hodí do budov s vysokým rozdílem teplot mezi obytnými a neobývanými prostory. Součinitel prostupu tepla je U = 0,51 W/m2K. Půdní schody LWT mají 4. nejvyšší třídu těsnosti dle EN 12207.
FAKRO CZECH s.r.o.
Hala 2, stánek č. 203

IKO Enertherm ALU – tepelná izolace s výborným tepelným koeficientem (0,022 W/m2K), vynikajícím poměrem cena/výkon a možností využití téměř ve všech aplikacích (nadkrokevní, podkrokevní, předsazené fasády, apod.).
IKO s.r.o.
Hala 3, stánek č. 320

Střešní šindel IKO Cambridge Xtreme 9,5° – inovovaný bitumenový laminovaný střešní šindel. IKO vyrábí tento šindel v 7 základních přírodních odstínech. Tento šindel má na zadní straně celoplošnou samolepivou vrstvu, jež je aktivována odlepením fólie. Tak dochází okamžitě po instalaci ke slepení jednotlivých šindelů a dochází ke kombinaci výhod skládané krytiny během pokládky a celoplošně slepené.
IKO s.r.o.
Hala 3, stánek č. 320

Tepelné čerpadlo v kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou – tepelné čerpadlo je samo o sobě dobrým, levným a ekologickým zdrojem tepla. V kombinaci s fotovoltaickou elektrárnou a zásobníkem na teplou užitkovou vodu, který je nabíjen zejména v době, kdy svítí slunce, se ještě více snižují provozní náklady domu.
NWT a.s.
Hala 2, stánek č. 242

PREFA falcovaná střešní a fasádní šablona 44 × 44 – rozšíření střešních a fasádních produktů PREFA o další velkoformátový produkt. Kvalitní hliníková krytina.
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
Hala 3, stánek č. 306

PREFA falcovaný střešní panel R.16 – rozšíření střešních produktů PREFA o další velkoformátový produkt. Kvalitní hliníková krytina.
PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
Hala 3, stánek č. 306

Střešní světlík Skylux window – otvírací bodový světlík Skylux window s izolačním, sklem. Jde o kombinaci 5vrstvé kopule se zasklením a superizolační manžeta z PVC garantuje velmi dobré izolační vlastnosti.
PRVNÍ CHODSKÁ, s.r.o.
Hala 3, stánek č. 311

RotoQT4 – nová nízkoenergetická řada střešních oken Roto na elektrický pohon. Je výrazně odlišená od stávající řady oken Designo. RotoQ se vyznačuje jednoduchou obsluhou a snadnou montáží. Zároveň se na něm objevuje mnoho detailů propracovaných k dokonalosti. Jedná se o okno s kyvným způsobem otevírání. Disponuje výbornými tepelně-technickými vlastnostmi.
ROTO střešní okna s.r.o.
Hala 2, stánek č. 212

SEMA 16-1 – celosvětově první software pro zpracování klempířských systémů pro pokrytí střech a opláštění fasád.
SEMACZ s.r.o.
Hala 3, stánek č. 347

Stodo 12, posuvná taška – nyní v nové povrchové úpravě glazura Amadeus černá. Téměř plochá taška s jemným profilem vytváří esteticky jednoduchý design střešního pláště. Nově použitá glazura Amadeus navíc tuto tašku zušlechťuje, zpevňuje a chrání. Vytváří lesklý, exkluzivní a odolný povrch.
TONDACH Česká republika, s.r.o.
Hala 3, stánek č. 301

FDA výlez na rovné střechy – efektivní řešení výlezu na rovnou střechu s označením FDA. Splňuje vysoké nároky na izolaci a požadavek stabilní konstrukce. Skládá se ze tří částí. První část tvoří klasické půdní schody, druhá část se skládá z obložení stavebního otvoru a žebříku a třetí část je horní izolační víko umístěné na střeše. Tyto tři díly tvoří komplet sestavený k sobě.
Wippro-Wipplinger Ges.m.b.H.
Hala 3, stánek č. 327

Navštivte veletrh a jeho pestrý doprovodný program. Těšíme se na Vaši účast!


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.