logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Prezentujte své produkty na veletrhu plném inovací STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO 2025

Aktuálně probíhají intenzivní přípravy 26. ročníku veletrhu STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO pro střechy, stavbu a úspory energií, který se bude konat od 6. do 8. února 2025 na výstavišti v pražských Letňanech.

Veletrh nabídne bohatou škálu novinek a inovací, které objevíte hlavně mezi střešními materiály, nářadím a stroji, ve fotovoltaice a využívání dalších obnovitelných zdrojů energie.

Účast na veletrhu již potvrdili významní hráči v oboru

Z hlediska značek se veletrhu zúčastní přední výrobci a dodavatelé střešních a stavebních materiálů, což zaručuje výjimečnou kvalitu akce. „Účast na našem veletrhu již potvrdili významní lídři trhu i úspěšné české rodinné firmy. Prezentovat se budou například společnosti Austrotherm, Besk, Evromat, Fenestra, Juta, Keramet, Mafell, Nedzink, Pama, Rockwool, Roto, Satjam, Sema, Stanley Black & Decker, Střechy Comax, Swisspearl, Toyota Material Handling, Velux, Wienerberger a mnoho dalších. Kromě produktových novinek mají vždy připraveno něco navíc v podobě praktických ukázek, veletržních slev či soutěží o hodnotné ceny. Jejich expozice budou jistě pro návštěvníky lákadlem,“ uvádí ředitelka veletrhu Jitka Šefránková.

Využijte veletrh k rozvoji svého byznysu

Veletrh STŘECHY-SOLAR-ŘEMESLO, jediná opravdu specializovaná akce, zaměřená na střechy a úspory energií, otevírá dveře k novým obchodním příležitostem. Potkáte zde potenciální partnery, inspirujete se nejnovějšími trendy a vytvoříte si důležité kontakty. Součástí bude kvalitní doprovodný program - od mezinárodních konferencí přes odborné workshopy až po praktické ukázky. Pro vystavovatele je to skvělá šance představit své produkty a služby veřejnosti a oslovit nové zákazníky.

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.