logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dům nad jezerem v Itálii – zveme vás na virtuální prohlídku


Foto: Gabriele Buratti, schnurstracks gestaltung und Interaktion (Chris Witzani), Architekt: Mgr: E architetti associati / Arch. Giovanni Morina e Arch. Paolo Cassone

Přírodní materiály vytvářejí nadčasový životní prostor. Dům nad jezerem se vyznačuje jednoduchou a elegantní geometrií, v níž hlavní roli hrají materiály. Titanzinek zdůrazňuje jasné linie budovy, přírodní povrch harmonicky splývá s okolím.

Integrovaný design

Rodinný dům v Solto Collina, vzdálený jen pár minut od italského jezera Iseo, je skvělým příkladem integrovaného designu, který zohledňuje životní prostředí, estetiku a komunitu. Použití udržitelných materiálů a harmonické zasazení do přírodního kontextu představuje inovativní přístup ke stavbě a obytnému prostoru.

Udržitelnost

Koncepce projektu je založena na principech udržitelnosti, které se projevují pečlivým výběrem materiálů a pochopením okolní přírody a klimatu. Porozumění přírodním cyklům zvyšuje potřebu vytvořit obytný prostor, který stejnou měrou respektuje člověka i životní prostředí. Rozhodnutí použít materiál RHEINZINK prePATINA ECO ZINC svědčí o aktivním vztahu k udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Materiál má vysokou odolnost, a navíc se na něm časem tvoří přirozená patina, která zakryje případné povrchové škrábnutí a umožní stavbě ještě přirozeněji splynout s okolím. Budova elegantně stárne a splývá s přírodou.

Mix materiálů

Titanzinek RHEINZINK v provedení prePATINA ECO ZINC blaugrau (modrošedá) dodává vzhledu domu estetickou eleganci, zároveň ale zaručuje také jeho dlouhou životnost. Materiál byl vybrán s ohledem na jeho současnou i budoucí ekologickou bilanci i na jeho začlenění do architektonického kontextu. V kombinaci s dřevěnými prvky vytváří harmonickou rovnováhu mezi tradicí a inovací, mezi organickými prvky a průmyslovou precizností. Teplý, přirozený vzhled dřeva akcentuje titanzinek svou moderností a nadčasovostí.

Proč prePATINA ECO ZINC?

Malá stopa CO2, 100% recyklovatelnost, extrémní odolnost, nízké nároky na údržbu – to vše z něj činí ideální stavební materiál budoucnosti pro udržitelnou výstavbu.

Prozkoumejte rodinný dům zblízka: v naší 360° prohlídce

Více o materiálu


RHEINZINK ČR, s.r.o.
logo RHEINZINK ČR, s.r.o.

RHEINZINK je výrobce značkového titanzinku pro střechy, fasády a odvodňovací systémy. Přírodní titanzinek RHEINZINK vyniká kvalitou a bezúdržbovostí, nemusí se natírat. K dalším přednostem materiálu patří dlouhá životnost, ohleduplnost k životnímu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.