logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zakládací PVC profil pro udržitelnější fasády

Ve světě stavebnictví se neustále objevují inovace, které posouvají naše možnosti. Jednou z nich je zakládací PVC profil, který přináší novou úroveň funkčnosti a udržitelnosti pro fasádní systémy.

Zakládací PVC profil je důležitou součástí kontaktních zateplovacích systémů ETICS. Slouží k bezpečnému a efektivnímu založení tepelněizolačních desek, což je základní krok při budování energeticky úsporných fasád.

PVC profil je plnohodnotnou funkční náhradou za hliníkový zakládací profil a je navržen tak, aby eliminoval tvorbu tepelných mostů. Je vyroben z kvalitního houževnatého PVC, které neobsahuje stabilizátory na bázi olova, což zvyšuje jeho bezpečnost a ekologičnost. Materiál je odolný vůči mechanickému poškození i proti působení alkálií a UV záření, to zajišťuje jeho dlouhou životnost a spolehlivost. Exkluzivně jej zakoupíte ve Stavebninách DEK.

Je k dispozici v osmi různých šířkách od 80 mm do 200 mm, díky tomu najdete přesně tu správnou velikost, kterou potřebujete. Další výhodou je kompatibilita profilu s různými doplňky, jako jsou spojky, vymezovací podložky či nasazovací okapnice s tkaninou.

Nejvýraznější předností PVC profilu je jeho ekologický přínos. Je vyroben z recyklovaného plastového odpadu, což snižuje uhlíkovou stopu každé stavby. Tento fakt podtrhuje závazek jeho výrobce, společnosti koncernu DEK, k udržitelnému rozvoji. RETEK se mj. specializuje na zpracování plastového odpadu a výrobu regranulátu REGRANTEK pro další využití, čímž přispívá k udržitelnému vývoji a snižování emisí CO2.

Se zakládacím PVC profilem od společnosti RETEK nejen zlepšíte technické vlastnosti fasády, ale také přispějete k ochraně životního prostředí.

Více informací


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého koncernu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.