logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Léto přeje nové střeše

Plechové krytiny SATJAM spojují vysokou kvalitu provedení a nyní ještě příznivější pořizovací náklady
Plechové krytiny SATJAM spojují vysokou kvalitu provedení a nyní ještě příznivější pořizovací náklady

Prázdniny jsou ideální dobou nejen pro letní dovolenou a odpočinek, ale i pro zvelebování domu a realizaci nové střechy. Vybrané plechové krytiny SATJAM proto můžete nyní pořídit za prázdninovou cenu!

Kvalitní střešní krytina s dlouhodobou ochranou před povětrnostními vlivy a moderním vzhledem nebo příznivými pořizovacími náklady? U těch plechových kompromisy při výběru dělat nemusíte, právě tyto nároky totiž splňují plechové krytiny z řady SATJAM TREND. Ta sdružuje kvalitní a vzhledově atraktivní krytiny v ekonomicky výhodném provedení, které jsou nyní dostupné za speciální letní cenu od 229 Kč/m2. K dispozici jsou krytiny SATJAM Trend, SATJAM Rapid Trend a SAT18 Trend ve třech atraktivních odstínech červenohnědá RAL 3009, hnědá RAL 8017 a grafitová šeď RAL 7024.

Příznivci působivých matných povrchů pak své střeše mohou dopřát ocelové střešní krytiny SATJAM s povrchem Satmat hrubozrnný, které lze aktuálně pořídit za cenu standardního polyestersatu. Oproti němu má Satmat hrubozrnný větší tloušťku laku 35 μm a tedy i o něco vyšší odolnost a také jemně strukturovaný matný povrch. Oba povrchy se řadí do skupiny Efekt a krytině dodávají výbornou odolnost vůči povětrnostním vlivům při zachování výhodných cenových podmínek. Díky pozinkovanému ocelovému jádru jsou krytiny zároveň vysoce pevné a odolné vůči mechanickému namáhání i korozi. Akce se vztahuje na vybrané krytiny SATJAM rovněž v odstínech červenohnědá RAL 3009, hnědá RAL 8019 a grafitová šeď RAL 7024.

Akční nabídky jsou platné do 31. 8. 2024 nebo do vyprodání zásob. Více informací naleznete na www.satjam.cz/akcni-nabidka.


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.