logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fasáda z dřevoplastu? Moderní bezúdržbový obklad s přírodním vzhledem

Dřevoplast, oblíbený moderní materiál pro stavbu teras, přichází i ve variantě fasádních profilů jako alternativa ke dřevěným fasádám. Na rozdíl od nich si ale ušetříte starosti s údržbou.

Dřevoplastový kompozitní materiál se na našem trhu etabloval na poli terasových prken jako oblíbená bezúdržbová alternativa ke dřevěným terasám. Hlavními výhodami jsou jeho stálobarevnost, vysoká trvanlivost i bez jakýchkoliv ochranných nátěrů a imitace přírodního vzhledu.

Těmito přednostmi se mohou pyšnit i nové wpc fasádní profily Creative a Creative Exclusive určené pro vnější obložení domů. S wpc fasádou si ušetříte starosti s pravidelným stavěním lešení a natíráním. Nové wpc fasádní profily jsou dodávány v široké škále atraktivních barevných odstínů od světle po tmavě hnědou i šedou a povrchem napodobujícím kresbu přírodního dřeva.

Na výběr jsou tři šíře profilů, které lze využít nejen pro obložení fasády domu, ale například i pro stavbu plotu.

Vysoce kvalitní dřevoplastový materiál obsahuje 70% dřevní hmoty a 30% polymeru a přísad, které zajišťují jeho odolnost, trvanlivost a stálobarevnost.

WPC fasády se instalují jako bezkontaktní provětrávané fasády. Díky proudění vzduchu za prkny regulují vlhkost a teplotu stěny budovy.

Ušetřete si čas a starosti a dopřejte si elegantní moderní bezúdržbovou fasádu z dřevoplastu.

Přijďte si wpc fasádní profily prohlédnout na veletrh FOR GARDEN / FOR INTERIOR ve dnech 11. - 14. dubna 2024, kde budou prezentovány na stánku společnosti Fasády & Terasy (hala 2, stánek A08), která je jejich přímým dovozcem do ČR. Budeme se na vás těšit.

Více o wpc fasádách Creative a Creative Exclusive


FASÁDY & TERASY s.r.o.
logo FASÁDY & TERASY s.r.o.

Firma Fasády & Terasy se specializuje na dodávku a montáž teras a fasád vysoké kvality ze dřeva i wpc (dřevoplastu) a pokládku venkovní dlažby na terče Buzon. Je výhradním distributorem unikátních terasových systémů Softline® a Technideck® a fasád ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.