logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SATJAM po roce opět na veletrhu Střechy-Solar-Řemeslo 2024

Společnost SATJAM opět míří na veletrh Střechy-Solar-Řemeslo, kde představí novinky v sortimentu.
Společnost SATJAM opět míří na veletrh Střechy-Solar-Řemeslo, kde představí novinky v sortimentu.

Nová plechová krytina, povrchová úprava i stávající krytina s širším sortimentem… To letos přiváží na veletrh Střechy-Solar-Řemeslo 2024 jeden z hlavních partnerů, společnost SATJAM.

První představovanou novinkou bude povrchová úprava TopMat, která kombinuje atraktivní barevnost, důležité užitné vlastnosti a příznivé cenové podmínky. „Povrch TopMat je pomyslnou nadstavbou stávajícího matného materiálu Satmat hrubozrnný, s nímž zachovává stejný matný vzhled a hrubozrnnou strukturu. Krytině ale poskytuje o něco lepší užitné vlastnosti a mechanickou odolnost,“ představuje tuto novinku Ing. Petr Tureček ze SATJAMu. Povrchová úprava TopMat je k dispozici pro všechny ocelové krytiny SATJAM v sedmi barevných provedeních.

Na veletrhu společnost také představí novou střešní krytinu SATJAM TP26 Express. Ta svým vzhledem připomíná oblíbené krytiny typu „KLIK“, jakou je i aktuálně nejprodávanější SATJAM Rapid DeLuxe. Liší ovšem svým technologickým zpracováním i způsobem instalace a přináší ekonomicky výhodné řešení, ideální pro zastřešení doplňkových staveb.

Prezentována bude také loňská novinka SATJAM Rombo Metalic, u které letos došlo k rozšíření doplňkového sortimentu. Nově k ní přibyly sněhové nosy a zábrany, podkladové pásy, větrací tašky, komínky, držáky fotovoltaiky a střešní lávky a schody. Pro správný návrh počtu a rozmístění sněhových nosů je pak připraveno schéma, odvíjející se od sklonu střechy a sněhové oblasti.

Jubilejní 25. ročník veletrhu proběhne od 15. do 17. 2. 2024 na výstavišti PVA EXPO PRAHA. Expozici společnosti SATJAM najdete v hale 3 na stánku 311.

Více na www.satjam.cz


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.