logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové vydání magazínu DACHMAN

Prohlédněte si nový magazín DACHMAN, ve kterém se dočtete o novinkách a zajímavostech ze společnosti SATJAM. Představíme Vám novinky, mezi které patří například velkoformátová krytina Taurus® Maxx a hranatý okapový systém Niagara Kwadra, informujeme Vás o webináři a certifikačních školeních a mnoho dalšího.

V magazínu jsou představeny novinky, mezi které patří velkoformátová krytina SATJAM Taurus® Maxx, hranatý okapový systém Niagara Kwadra, vylepšená maloformátová krytina Rombo Metalic a sendvičový panel s minerální vlnou. Dočtete se také o certifikačních školeních pro rok 2023 a již tradičním webináři, který je ke zhlédnutí na webových stránkách společnosti SATJAM. Dále v magazínu naleznete představení manažerek jednotlivých obchodních středisek, povedené realizace a mnoho dalšího.

Magazín DACHMAN si můžete prohlédnout na webových stránkách zde.

Více informací


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.