logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové sklo Guardian SunGuard® SNX 70 kloubí světlo, pohodlí i eleganci

Společnost Guardian Glass Europe uvedla na trh nejnovější produkt ze své přední řady SunGuard® eXtraSelective - Guardian SunGuard® SNX 70.

Reklama

SunGuard SNX 70 je sklo s trojitým stříbrným povlakem, které se vyznačuje vysokou tepelnou izolací, vynikající redukcí solárního záření a propustností světla blížící se 70 %. Má však také čistý, přirozený vzhled a jemné reflexní vlastnosti.

Sklo SunGuard SNX 70 nabízí architektům kromě vynikajícího estetického vzhledu také možnost vnést do budov více přirozeného světla a zlepšit energetickou účinnost a komfort pro obyvatele. To může vést k větší pohodě obyvatel, což je zvláště důležité pro kancelářské, zdravotnické a vzdělávací budovy, kde vyšší úroveň propouštěného přirozeného světla může podpořit soustředění, regeneraci a učení.

Sklo je obzvláště efektivní v kombinaci se základním sklem Guardian UltraClear®, které je k dispozici jako SunGuard SNX 70 Ultra. U standardních izolačních dvojskel nabízí propustnost světla 68 %, solární faktor 32 % a hodnotu Ug 1,0 W/m2K. Stejně vlastnosti má i ve standardních izolačních trojsklech, kde nabízí propustnost světla 62 %, solární faktor 30 % a hodnotu Ug 0,5 W/m2K. Vynikající transparentnost skla také znamená, že pohled zvenku i zevnitř je barevně věrnější.

SunGuard SNX 70 může také pomoci při environmentální certifikaci. Jako součást řady SunGuard v Evropě a Rusku má sklo SunGuard SNX 70 environmentální prohlášení o produktu (EPD) a bylo nezávisle posouzeno v rámci programu Cradle to Cradle Certified® Products, kde získalo certifikaci Bronze.

Sklo SNX 70 je k dispozici jak v základní verzi, tak ve verzi ke kalení (HT).

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.