logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh Střechy Praha 2022 v březnovém termínu

23. ročník veletrhu Střechy Praha proběhne ve dnech 3. - 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech, tradičně v souběhu s veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a Festivalem dřeva a nářadí.

Veletržní nabídku plnou žhavých produktových novinek firem doplní bohatý doprovodný program. Konference Izolace bude mít téma „Konstrukční detaily v obálce staveb aneb na složitosti nezáleží“. Problematikou dešťové vody a zelených střech se bude zabývat Fórum „Modrozelená infrastruktura“ , kde se budou řešit tendence ve vodním hospodářství, nakládání s dešťovou a splaškovou vodou v budově a na přilehlém pozemku, současná situace v obcích a městech, zelené střechy a fasády, modré střechy a další zajímavá témata.

Nové technologie, aplikace a špičkové digitalizované nástroje a nářadí budou prezentovány na Festivalu dřeva a nářadí. Připraveny jsou praktické ukázky novinek například od firmy Mafell, Sema nebo Prebena, představena bude technologie Cordless Aliance System, díky níž můžete použít jeden univerzální akumulátor pro více značek nářadí. Těšit se můžete i na ukázky použití dronů  ve stavebnictví.

Jak postupovat při rekonstrukci domu? Jak zamezit tepelným ztrátám budovy? Jak si vybrat realizační firmu? Jak čistit fasády? Jak využít střechu a energii ze slunce? Jak získat dotaci?

Využijte zdarma služeb nezávislých odborníků ve Stavebním poradenském centru ve dnech 3. - 5. 3. 2022 na výstavišti v Praze Letňanech.

www.strechy-praha.cz

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.