logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

URSA je součástí světového výrobce stavebních materiálů Etex

Nepodceňujte kvalitní izolaci domu, foto URSA
Nepodceňujte kvalitní izolaci domu, foto URSA

Globální výrobce stavebních materiálů Etex a firma Xella oznámily dohodu o akvizici společnosti URSA.

URSA se stane důležitou součástí strategie společnosti Etex nadále se rozvíjet v oblastech suché výstavby a lehkých stavebních konstrukcí při dosažení nejvyššího stupně udržitelnosti stavební výroby a ochrany klimatu.

Společnost URSA bude fungovat jako samostatná divize pod přímým vedením generálního ředitele společnosti Etex Bernarda Delvauxe.
„Akvizice společnosti URSA potvrzuje posun portfolia, který společnost Etex před několika lety zahájila s cílem stát se světovým lídrem v oblasti suché výstavby a lehkých stavebních konstrukcí. Tato akvizice je pro společnost Etex strategicky výhodná, protože kombinuje novou růstovou platformu se silným zaměřením na udržitelnost. Kvalita vedení společnosti URSA i její zdravý obchodní model na mne udělaly velký dojem. Těším se, až ve společnosti Etex přivítáme nové kolegy a společně se vydáme na cestu k prosperitě," říká Bernard Delvaux, generální ředitel společnosti Etex.

„Společnost URSA našla ve společnosti Etex ideálního partnera pro budování udržitelnosti a blízkosti k zákazníkům. Těšíme se na další rozvoj strategie společnosti Etex, na setkání s novými kolegy a na společný rozvoj trhu lehkých a modulárních staveb. Jsem vděčný za to, že nám společnost Xella v uplynulých čtyřech letech umožnila posílit platformu, kterou nyní díky společnosti Etex rozšíříme,“ dodává Jochen Friedrichs, generální ředitel společnosti URSA.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.