logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Festival dřeva a nářadí na veletrhu Střechy Praha 2022

V termínu 3. – 5. 3. 2022 proběhne 23. ročník veletrhu Střechy Praha, jehož součástí bude již potřetí Festival dřeva a nářadí. Opět tedy naživo, osobně, na výstavišti v Praze Letňanech.

Festival kromě široké nabídky dřevosortimentu a vybavení pro řemeslníky i kutily představí postupující proces digitalizace řemesel. Speciální technologie budou k vidění například na stánku společnosti Mafell nebo Sema, které chystají řadu atraktivních praktických ukázek s jejich špičkovými stroji, nářadím a software. Součástí festivalu bude Zóna pro tesaře a též zajímavé workshopy. Festival navštíví řada osobností z oboru, se kterými mohou návštěvníci diskutovat. Nebudou chybět soutěže o pěkné ceny, ochutnávky nebo zábavné hry pro nejmenší návštěvníky. Největším lákadlem pro všechny bude jistě široký výběr nářadí a nástrojů různých značek.

Komplexní veletržní nabídku materiálů pro stavbu a renovaci střech doplní bohatý doprovodný program. Kromě digitalizace napříč obory budou tématem například zelené střechy nebo hospodaření s dešťovou vodou. Odborníci se budou věnovat i novinkám v legislativě, včetně nových výzev v programu Nová Zelená Úsporám pro období 2021-2030.

www.strechy-praha.cz/cs/festival-dreva-naradi-1 

Více informací


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.