logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak se postarat o zahradní náčiní před zimou? Pořiďte si zahradní domek

Po sezóně je potřeba se správně postarat nejen o zahradu samotnou, ale i o náčiní, které starost o zahrádku značně usnadňují. Na co byste neměli zapomenout?

Vrtačka, fréza, sekačka, řetězová pila a jiná zahradní technika, ale také rýče, lopaty, motyky a další, všichni tito pomocníci si zaslouží bezpečné místo, kde mohou přečkat zimu. Všem těmto nástrojům pro péči o zahradu škodí především vlhko. Proto je dobré je před uložením očistit a nechat dobře vyschnout. 

Samotné místo, kam je na zimu uložíte, by tedy mělo být především suché. Nemělo by dovnitř zatékat a pozor si dejte také na vysokou vzdušnou vlhkost. Místo sice nemusí být vyloženě vytápěno, ale případnou vlhkostí bude trpět nejen zahradní technika a elektrické nástroje, ale také kovové části nářadí, kterým hrozí koroze. Vlhkost je pak největším rizikem pro ostří a pohyblivé části nářadí. Nejvíce tedy trpí například zahradní nůžky a další řezné a žací nářadí. Samozřejmě vlhkost nesvědčí ani dřevěným násadám, které mohou začít plesnivět

Pokud nemáte suchou dílnu či garáž, můžete se porozhlédnout po praktickém zahradním domku, kde můžete vše bezpečně a v suchu uložit. A to nejen zahradní náčiní a techniku, ale také kola, gril či zahradní nábytek. Větší domky můžete využít také jako dílnu. Moderní zahradní domky nabízí celou řadu příslušenství pro snadnou organizaci

Zahradní domky z našeho e-shopu Sun System jsou z ocelového plechu, který se z hlediska životnosti a údržby řadí mezi nejoblíbenější materiály pro výrobu zahradních domků na nářadí. Povrch je upraven pozinkováním a vypalovanou barvou, takže se nemusíte obávat rzi a dalších poškození. 

Prohlédněte si zahradní domky a boxy z naší nabídky


SUNSYSTEM, s.r.o.
logo SUNSYSTEM, s.r.o.

Společnost SUN SYSTEM je na trhu už přes 20 let, specializuje se na vše kolem stínící techniky pro interiéry (žaluzie, rolety, japonské posuvné stěny a další) i exteriéry (markýzy, pergoly) a poskytuje klientům nadstandardní záruky a plný servis.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.