logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

SATJAM opět získal ocenění ČESKÁ KVALITA - OSVĚDČENO PRO STAVBU

Kvalita výrobků SATJAM není náhoda - certifikaci získávají opakovaně

Společnost SATJAM získala v roce 2012 jako první z výrobců střešních krytin v České republice ocenění „ČESKÁ KVALITA - OSVĚDČENO PRO STAVBU“. Od té doby se tímto prestižním označením pyšní její velkoformátové taškové krytiny SATJAM RAPID, SATJAM ROOF a SATJAM GRANDE. Z maloformátových krytin je to SATJAM BOND Metalic a u trapézových plechů to byl SAT18, SAT35, SAT40 a SAT50. V roce 2015 a 2018 opakovaně udělené ocenění potvrdilo platnost stávajících certifikátů a v roce 2018 se ocenění nově rozšířilo také o velkoformátovou tašku SATJAM TREND a o trapézové profily SAT18 N a SAT40 N.

Letos po dalších třech letech proběhla nová certifikace, která znovu potvrdila, že i v roce 2021 si všechny jmenované krytiny ocenění „ČESKÁ KVALITA - OSVĚDČENO PRO STAVBU“ zaslouží. Právo používat toto označení až do roku 2024 kromě toho získala i novinka SATJAM RAPID DeLuxe. Jedná se o vylepšenou variantu oblíbené velkoformátové krytiny, která je alternativou klasických falcovaných krytin. Provedené úpravy ještě víc zvyšují komfort už tak jednoduché montáže pomocí zacvakávacích zámků, a také zlepšují užitné parametry krytiny. SATJAM RAPID DeLuxe je zkrátka oblíbená krytina dovedená k dokonalosti.

Program ČESKÁ KVALITA vznikl v roce 2002 s cílem chránit spotřebitele před neověřenými a zavádějícími značkami. Věrohodnou značkou programu ČESKÁ KVALITA pro stavební výrobky je OSVĚDČENO PRO STAVBU

Více informací


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.