logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nový katalog SATJAM Příslušenství

Představujeme Vám nový katalog Příslušenství, který Vám usnadní orientaci v široké nabídce doplňků a příslušenství SATJAM.

Pro zlepšení služeb a zpřehlednění nabídky jsme připravili zcela nový katalog Příslušenství. Originálních doplňků, které s krytinami vytvářejí funkční a spolehlivé systémy, je totiž mnoho. Některé jsou společné pro obě materiálové varianty - krytiny hliníkové i ocelové, neplatí to ale vždy. V přehledných tabulkách pokaždé snadno najdete správné řešení.

S katalogem máte široký doplňkový sortiment SATJAM vždy přehledně po ruce. U každé položky je uvedeno, pro jaký typ krytiny je určena. Chcete-li si hledání ještě více usnadnit, poslouží vám QR kódy v závěru katalogu.

Katalog obsahuje také tyto novinky v sortimentu:

  • Tlumící pás Rapid – jde o polypropylenový pás opatřený lepící vrstvou, který se aplikuje na rubovou stranu krytiny SATJAM Rapid kladené na latě. Tento pás eliminuje hlučné projevy krytiny při větru.
  • Ohýbací nástroj Rapid je jednoduchá pomůcka, která Vám umožní snadno provádět ohyby zástřihů na této krytině. Je vyroben z nerezového plechu.
  • Pro krytinu SATJAM Flat a Šindel byla připravena nová závětrná lišta horní. Má mírně pozměněné rozměry tak, aby byla použitelná v kombinaci s držákem hřebenáče, který usnadňuje odvětrání střešního pláště.
  • Dilatační spojka pro hliníkový okapový systém Alurain je určená pro provádění spojů žlabů. Tento prvek umožňuje systémové řešení dilatace jednotlivých dílů žlabů.

Katalog SATJAM příslušenství je dostupný na webových stránkách .


SATJAM s.r.o.
logo SATJAM s.r.o.

SATJAM s.r.o. působí na českém trhu od roku 1995 jako dodavatel kovových lehkých střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů a profilů, fasádních systémů, doplňků a mnoha jiných výrobků používaných ve stavebnictví.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.