logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Soutěž TONDACH PÁLENÁ STŘECHA 2019 zná své vítěze


RD v Horním Třešňovci od firmy Mojmír Bureš ze Starého Města u Moravské Třebové. Taška Figaro 11 s černou glazurou Amadeus vhodně doplňuje stavbu s charakterem klasické horské roubenky.

Wienerberger, největší tuzemský výrobce českých pálených tašek, vyhlásil ve čtvrtek 26. listopadu 2020 výsledky 15. ročníku soutěže Tondach PÁLENÁ STŘECHA 2019.

Oproti minulým ročníkům došlo z důvodu epidemiologické situace v České republice ke zveřejnění výsledků později a zcela jinou formou. Streamovanou on-line party moderovala Iva Pazderková. Do soutěže se přihlásilo rekordních 240 realizací střech z pálené krytiny Tondach.

Soutěž byla určena pro střechy pokryté keramickým střešním systémem Tondach, které byly realizovány v období od 1. 12. 2018 do 31. 12. 2019 na území České republiky. Vysoký počet a rozmanitost prací, které se v soutěži sešly, jsou dokladem šikovnosti českých pokrývačů i schopnosti značky Tondach nabídnout pro každou realizaci odpovídající materiál. Značka pálené střešní krytiny Tondach zahrnuje širokou škálu modelů střešních tašek a barevných provedení od moderních pro tradiční včetně doplňků a příslušenství.

„Letošní klání o tu nejlepší realizaci šikmé střechy Tondach bylo charakteristické nejen velkým zájmem ze strany pokrývačských firem, ale také vysokou kvalitou přihlášených projektů. Oceněné střechy byly technicky složité a zároveň perfektně řemeslně provedené. Je skvělé sledovat, jak se úroveň a kvalita projektů v soutěži každý rok zvyšuje,“ uvádí Ing. Vít Jirkovský, ředitel rozvoje služeb Wienerberger s.r.o. a člen poroty soutěže Pálená střecha Tondach. „Máme velkou radost z toho, že pokrývačské řemeslo rozhodně není zapomenuto a věřím, že řemeslný um současné generace bude úspěšně předán i té následující,“ dodává Vít Jirkovský.

Ocenění v soutěži je spojeno s odměnou ve formě 7 palet základní tašky Tondach pro vítěze v jednotlivých kategoriích, 5 palet základní tašky Tondach pro každé druhé místo a 3 palety základní tašky Tondach pro třetí místa.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.