logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Střechy Praha 2021 v tradičním termínu

23. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, společně s veletrhy SOLAR PRAHA a ŘEMESLO PRAHA se uskuteční v tradičním termínu na počátku února, konkrétně 4. až 6. února 2021 na výstavišti v Praze Letňanech.

Cílem akce je zaujmout opět co největší počet milovníků a znalců střech, a také ty, kteří se střechami živí, i ty, kteří svou střechu nad hlavou teprve hledají. „Všechny tyto skupiny chceme maximálně propojit a obohatit o nové informace, aby veletrh zůstal nadále jistotou a klíčovou událostí ve střechařském oboru, aby opět nastartoval novou úspěšnou stavební sezónu,“ uvádí Jitka Šefránková, ředitelka veletrhu.

Statistiky

Uplynulý ročník zaznamenal vůbec největší počet návštěvníků, více než 25 000. Zúčastnilo se jej na 170 vystavovatelů z 8 zemí, kteří představili novinky v oblasti střešních materiálů, konstrukcí, izolací, nářadí či solárních systémů.

A na co se můžete těšit?

Veletrh každoročně reaguje na aktuální dění na stavebním trhu, v legislativě i ve společnosti. Jedním z nových nařízení bude například povinnost u všech novostaveb zadržovat dešťovou vodu nebo umožnit její zasakování. Zvýrazněnými tématy pro rok 2021 budou:

ZELENÉ STŘECHY
ZADRŽOVÁNÍ DEŠŤOVÉ VODY
STÍNICÍ TECHNIKA
DIGITALIZACE V OBORU STŘECH A ŘEMESEL

Střechy Praha 2021 nabídnou komplexní průřez střešními materiály, rozšířený o další ročník Festivalu dřeva a nářadí, poutavé ukázky řemesel, atraktivní soutěže a oblíbená bezplatná poradenská centra.

Vzhledem k aktuálnímu dění přizpůsobujeme přípravné kroky momentálnímu stavu tak, aby byl veletrh opět příjemným a nově i zdravotně bezpečným místem setkávání lidí.

Uzávěrka přihlášek k účasti za výhodnější cenu výstavní plochy je 30. 9. 2020.

Více na www.strechy-praha.cz


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.