logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Střecha zdrojem úspor energií jako společné téma veletrhů STŘECHY PRAHA a SOLAR PRAHA

Veletrh obnovitelných zdrojů a úspor energií SOLAR PRAHA, který proběhne 6. – 8. 2. 2020 v PVA EXPO PRAHA, přinese mimo jiné nejčerstvější informace z oblasti domácí, ale i „firemní“ fotovoltaiky.

Koná se v souběhu s 22. ročníkem největšího veletrhu pro stavbu a renovaci střech v ČR STŘECHY PRAHA. Společným tématem je „střecha jako zdroj úspor energie“.

Na veletrhu se zájemci dozvědí odpovědi na dotazy spojené s pořízením domácí i firemní střešní fotovoltaické elektrárny, s využíváním baterií z hlediska jejich kvality a bezpečnosti provozu, s důrazem na zvýšení požární ochrany malých solárních elektráren. Odborníci na stáncích i v poradenských centrech objasní výhody a nevýhody fototermických a fotovoltaických systémů. Vysvětlí novou legislativu, aktuální situaci v dotacích, možnosti financování či podmínky připojování nových fotovoltaik. Zajímavá témata zazní v rámci přednáškových bloků připravených zástupci České fotovoltaické asociace na téma „Využití vyrobené elektřiny z fotovoltaiky - akumulace, akumulátory, virtuální baterie“ a dále sobotní blok uzpůsobený široké veřejnosti s názvem „Fotovoltaika pro začátečníky a mírně pokročilé“. Nebudou chybět aktuální informace o možnostech využití dotačních programů.

Pestrý doprovodný program bude připraven k veletrhu STŘECHY PRAHA. Jedním z nosných témat jsou pochozí ploché střechy - střešní zahrady, terasy, balkony. Pokračovat bude úspěšný projekt „Festival dřeva a nářadí“. Proběhnou odborné konference, fóra, diskusní setkání, ukázky řemesel, soutěže a mnoho dalších aktivit.

Více na www.strechy-praha.cz


 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.