logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stormtroopeři a rekonstrukce industriální budovy Paralelní Polis

Při rekonstrukci černé fasády Paralelní Polis, v šibeniční termínu do tří dní, představil tým Starwork svou akční jednotku Stormtrooperů. Největší výzvou bylo namíchat původní nejčernější černou.

Při rekonstrukci černé fasády industriální budovy Paralelní Polis, v šibeniční termínu do tří dní, představil tým Starwork svou akční jednotku Stormtrooperů. Největší výzvou rekonstrukce vybledlé černé fasády se ukázala bojová mise namíchat původní „nejčernější černou“ barvu fasády. To se nakonec povedlo a Paralelní Polis se opět ponořila do temně černého kabátu.

Tým Starwork zrekonstruoval fasádu multifunkční hackerské budovy Paralelní Polis v šibeničním termínu těsně před konáním Hackers Congressu Paralelní Polis 2017. Původní černá fasáda ztratila díky smogu, opotřebení a stáří svou sytost. Starwork dodali nejčernější fasádě v Česku znovu její nový lesk. Všechny stavební práce proběhly z lana. Celá rekonstrukce tak byla rychlejší a neomezila provoz Paralelní Polis a frekventovaného chodníku před budovou.

Kromě čištění fasády WAPkami, sanace poškozených ploch fasády, aplikace penetrace a několika černých nátěrů samotné fasády, opravili Starwork také část klempířských prvků a rozbité tabulky industriálních oken. Podívejte se na výsadek Stormtrooperů a celou rekonstrukci ve videu ► VIDEO nebo se mrkněte na fotoreport z celé rekonstrukce fasády ZDE.


STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.