logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Starwork si hravě poradí i s rekonstrukcemi architektonicky složitých fasád

Hlavní specialitou týmu Starwork jsou výškové práce z lana a rekonstrukce architektonicky náročných fasád.

Pro rekonstrukci fasády rohového bytového domu v blízkosti Heroldových sadů v pražských Vršovicích byla práce z lana jasná volba. Rekonstrukce fasády z lana totiž umožnila pohodlnou opravu zničených architektonických prvků fasády a neomezila příliš chod provozoven v přízemí. Rekonstrukce fasády si navíc vyžádala také kompletní revitalizaci zničených architektonických prvků. Hračka pro tým stavařů, ve kterém najdete také uměleckého sochaře.

Celá rekonstrukce rozsáhlé rohové fasády bytového domu zabrala týmu tři měsíce. S finální podobou rekonstrukce a výškovými pracemi, které tým předvedl, byl investor natolik spokojen, že firmě Starwork přenechal také rekonstrukci bobrové střechy.

Inu posuďte sami, jak se týmu rekonstrukce fasády povedla. Na fotoreportáž z celé rekonstrukce fasády se můžete podívat na webu Starwork.


STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.