logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Lindab je nejstabilnější firmou v ČR za posledních pět let!

Lindab se podle prestižní poradenské společnosti Bisnode stal nejstabilnější českou firmou v letech 2015 až 2019! Prestižní ocenění převzal jednatel Lindab s. r. o. Michal Klimovič.

Lindab je nejstabilnější firmou v ČR za posledních pět let!

Jsme velmi hrdi na to, že se Lindab dostává v žebříčcích Czech Top 100 mezi ta nejzvučnější jména firem a projektů, jako jsou Škoda Auto, Kofola, ČEZ, Alza či Passerinvest, a také například projekt Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata, do něhož jsme se vloni s entusiasmem rovněž zapojili. Ocenění je pro nás zároveň velmi zavazující: chceme udělat vše pro to, abychom si dobré jméno a postavení mezi tuzemskými lídry zachovali,“ řekl Michal Klimovič.

CZECH Stability Award je nejprestižnější firemní ocenění, které v České republice vydává Bisnode ve spolupráci se Sdružením CZECH TOP 100. Je určeno pro nejúspěšnější tuzemské společnosti a vypovídá o jejich stabilitě a pravděpodobnosti úpadku na následujících 12 měsíců. Cena Bisnode za dlouhodobou stabilitu je letos již popáté speciální kategorií žebříčku 100 obdivovaných firem České republiky.

Lindab v posledních pěti letech nepřetržitě dosahuje na nejvyšší možné hodnocení CZECH Stability Award se skóringovým stupněm AAA (excelentní). „Na nejvyšší hodnocení na stupni AAA (excelentní) v předchozích pěti letech v řadě za sebou dosáhlo 93 českých společností. Z nich analytický tým – s přihlédnutím k dalším kritériím, jako je například velikost firmy (obrat vyšší než 500 milionů korun, alespoň 250 zaměstnanců), politika otevřené komunikace nebo dobrá platební morálka – jako vítěze pro letošní rok určil společnost Lindab,“ uvedl obchodní ředitel ředitel Bisnode Zdeněk Honek.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.