logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Izolace v zimě až do -5°C

Většina venkovních prací na stavbách je v zimě zastavena. Není to však nutné - bitumenová stěrka Profidicht 2K Winter a penetrace Fundamentgrund Winter jsou určeny právě pro zimní období, až do -5°C.

Reklama

Izolace v zimě až do -5°C

Profidicht 2K Winter je dvousložková hydroizolační asfaltová stěrka (PMBC), vyztužená vlákny a modifikovaná polymery. Její hlavní odlišností je možnost aplikace až do -5°C, lze ji tedy použít i v zimních obdobích, kdy zpravidla venkovní aplikace bitumenů není možná. Profidicht 2K Winter je tedy alternativou k bitumenové stěrce Profidicht 1K Fix pro zimní období. Je odolná proti tlaku vody i proti agresivním látkám obsaženým v zemině.

Oblasti použití:

  • vytváření vnějších, trvalých, pružných hydroizolací stavebních částí pod úrovní terénu, zejména v zimním období
  • na svislé i vodorovné plochy
  • jako tzv. mezivrstva - hydroizolační stěrka na podlahových deskách, na balkonech a terasách (pod potěr, nebo mazaninu) a k lepení izolačních desek z tvrdé pěny na asfaltové a minerální podklady pod úrovní terénu
Fundamentgrund Winter je bezrozpouštědlový penetrační nátěr používaný zejména jako základový nátěr pod Profidicht 2K Winter při teplotách až do -5°C. Snižuje savost podkladu a omezuje nebezpečí zatečení vody do izolace. Oba produkty je možné koupit v e-shopu na webu Realsanu či poptat u některých z našich partnerských stavebnin, jejichž seznam najdete také na webu Realsanu v sekci Společnost / Naši partneři. Nemusíte čekat až se umoudří počasí, výrobky z řady WINTER Vám pomohou dokončit Vaše práce téměř kdykoliv.
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.