logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ruukki Classic - montážní video

Ruukki Classic v embossované variantě a jeho montáž zachycená včetně hlavních kroků, jako je např. laťování, pokládka fólie, úžlabí, okapů a další.

Reklama

Embossed

Je speciální povrchová úprava s hi-tech přidanou hodnotou nyní nově ke všem povrchovým úpravám krytin Classic. Střeše dodává luxusní, nadčasový a elegantní vzhled při zachování špičkové kvality a odolnosti. Tato reliéfní povrchová úprava dodává novým střechám prémiový a současně svěží a stylový vzhled.

Reliéf zvyšuje tuhost a vytváří rovný a plochý profil. Další novinkou zvyšující užitnou hodnotu je účinná antikondenzační a protihluková vrstva, která ještě více zvýší komfort vašeho bydlení především u obývaných podkrovních prostor.

V současnosti se dodává pouze u profilu Classic a byla navržena pro jedince, kteří vyžadují skutečně jen ty nejlepší střechy. Záruka na krytiny s povrchovou úpravou Embossed se řídí podle třídy záruky (Ruukki 50 plus/Ruukki 40).


Možnost embossování pro krytiny Classic byla navržena pro jedince, kteří vyžadují skutečně jen ty nejlepší střechy. Veškeré přednosti krytin Classic, jako je nadčasový, elegantní vzhled nebo špičková kvalita a odolnost, najdete právě zde.

Povrchová úprava Embossed dodává novým střechám Classic originální a stylový vzhled. Reliéf zvyšuje tuhost a vytváří rovný a plochý profil. Možná je také dodatečná antikondenzační protihluková vrstva, která ještě více zvýší komfort vašeho bydlení.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.