logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Společnost Wienerberger vyhlásila 9. ročník „Soutěže o nejlepší projekt“ pro střední průmyslové školy stavební

„Soutěž o nejlepší projekt“ od společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. vstupuje do dalšího ročníku. Do již 9. ročníku soutěže se mohou přihlásit všichni studenti 3. a 4. ročníků středních průmyslových škol stavebních.

Andrea Bortlíková, 1. místo v kategorii „projekt rodinného domu 2017“
Andrea Bortlíková, 1. místo v kategorii „Projekt rodinného domu 2017“

Studenti 3. ročníků se mohou v rámci 9. ročníku „Soutěže o nejlepší projekt“ se svými projekty přihlásit do kategorie projekt rodinného domu, studenti 4. ročníků pak do kategorie projekt občanské stavby. I v letošním roce se studenti obou ročníků mohou zúčastnit speciálního ocenění - nejlepší projekt s použitím produktů společnosti Tondach Česká Republika, s.r.o.

Termíny pro přihlášení do soutěže a odevzdání soutěžních prací jsou 13. 4. 2018 pro kategorii projekt občanské stavby (vč. speciálního ocenění) a 18. 5. 2018 pro kategorii projekt rodinného domu (vč. speciálního ocenění). Vzhledem k omezenému počtu studentů a škol, které je možné do soutěže zaregistrovat, je doporučeno podat přihlášku co nejdříve.

Přihláška a pravidla soutěže jsou k dispozici ZDE.

Přihlášky je potřeba zaslat emailem na: soutez_skoly@porotherm.cz nebo poštou do sekretariátu soutěže.

Soutěž má za cíl podporovat studenty středních průmyslových škol stavebních a stavební obory. Studenti mají možnost porovnat své schopnosti nejenom se svými spolužáky, ale také se stejně starými kolegy z celé republiky. Zároveň mohou získat zajímavé finanční odměny, které je mají motivovat v dalším rozvoji v oboru“, uvedl k soutěži Ing. Ivo Petrášek, člen poroty za společnost Wienerberger.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.