logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

První místo v soutěži o stavební výrobek roku získala společnost Baumit

Nejvyšší ocenění soutěže Známka kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu 2017 získala společnost Baumit za výrobek Baumit Resolution .

Baumit Resolution je vnější tepelně izolační kompozitní systém s izolačními deskami na bázi fenolické pěny (PF) oboustranně kašírované šedým polystyrenem s mimořádnou paropropustností.

Cena byla společnosti Baumit udělena za inovativní přístup vedoucí ke zjednodušení postupu provádění při současném navýšení bezpečnosti a spolehlivosti systému s možností využití tuzemských komponentů.

Baumit Resolution je vnější tepelně izolační kompozitní systém s izolačními deskami na bázi fenolické pěny (PF) oboustranně kašírované šedým polystyrenem s mimořádnou paropropustností. Díky vynikajícím tepelně izolačním vlastnostem dosahuje menších tlouštěk celkové skladby zateplovacího systému.

„Známka kvality a 1. místo v soutěži je uznáním neustálému vývoji a práci na produktech a systémech společnosti, které již v loňském roce ocenilo ministerstvo průmyslu a obchodu při jmenování firmy Baumit jako Nejlepšího výrobce stavebnin roku 2016. Ocenění vnímám také jako naplnění motta firmy Baumit Nápady s budoucností. Výrobek Baumit Resolution má jedinečný nápad a má také budoucnost při výstavbě pasivních domů a domů s velmi nízkou energetickou náročností,“ říká Ing. Jakub Moc, marketingový ředitel společnosti Baumit, který společně s Ing. Martinem Omelkou, vedoucím technického úseku, cenu převzal.

Ing. Jakub Moc a Ing. Martin Omelka při převzetí nejvyššího ocenění soutěže Známka kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu 2017 za výrobek Baumit Resolution
Ing. Jakub Moc a Ing. Martin Omelka při převzetí nejvyššího ocenění soutěže Známka kvality VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu 2017 za výrobek Baumit Resolution
Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.