logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bezpečnostní prvky Lindab Safety tvoří komplexní systém

Lindab Safety řeší bezpečný pohyb po střechách a zachytávání sněhu na nich ve vší celistvosti. Zahrnuje žebříky pro svislý pohyb po ploše střechy i lávky pro vodorovný pohyb.

Střešní lávka Safety Lindab

Střešní lávky v rámci systému Lindab Safety jsou univerzálním produktem pro využití na různých typech krytin; v porovnání s konkurenčními výrobky jsou masivnější a větší. Pro bezproblémový pohyb po fasádě slouží stěnové žebříky, které zajišťují přístup na střechu zvenčí bez průlezu zevnitř, který by vytvořil zbytečný otvor do střešní krytiny.

Pro stoprocentní spolehlivost přístupu na střechu má systém Lindab Safety jistící body: ochranné koše a kotevní oka. U sněhových zábran dává Lindab možnost výběru podle toho, v jakém klimatickém pásmu se dům nachází. Právě s ohledem na lokalitu a její klimatické podmínky je totiž třeba, aby projektanti zabezpečení střech navrhovali, a to včetně systému zachytávání sněhu.

Snadné, estetické a cenově velmi příznivé řešení pro mírnější klimatické podmínky poskytuje trubková sněhová zábrana. V podhorských oblastech se doporučuje instalovat deskovou/roštovou zábranu, která je masivnější a větší nápor sněhu zachytí zcela spolehlivě.

Novinkou v letošním roce je inovovaný ceník, kde snížení cen u jednotlivých položek je až o 30 %, a také lepší dostupnost Lindab Safety: celý sortiment prvků bezpečnostního systému je trvale na skladě v České republice, takže jej lze montovat bez jakýchkoli časových prodlev.


Lindab střešní krytiny
logo Lindab střešní krytiny

Lindab je mezinárodní skupina se sídlem ve Švédsku, která vyvíjí, vyrábí a prodává výrobky pro stavebnictví z ocelového plechu: lehké střešní krytiny, okapové systémy, bezpečnostní prvky střech, trapézové plechy, systémy pro opláštění budov a konstrukční ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.