logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nejlepší výrobce stavebnin roku 2013

Dne 9. 10. 2014 proběhlo v Senátu PČR slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Nejlepší výrobce stavebnin 2013. Vítězem kategorie firem nad 200 zaměstnanců se stal Baumit, spol. s r.o.

Záštitu nad soutěží převzaly Svaz podnikatelů ve stavebnictví v ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu a ÚRS PRAHA.
Odborná porota hodnotila dynamiku rozvoje firmy, péči o jakost, odbornou úroveň managementu, ekologii a energetickou náročnost.
Vítězný diplom si na slavnostním večeru v Senátu ČR převzal Ing. Pavel Med, jednatel Baumit, spol. s r.o. Titul Nejlepší výrobce stavebnin získal Baumit za poslední léta již potřetí.

Baumit si z hlediska tržeb za rok 2013 uchoval téměř stejný meziroční výsledek. Směrem k zákazníkům se snaží o neustálé zlepšování: Letošní novinkou je samočisticí omítka s fotokatalýzou bez obsahu biocidů Baumit Nanopor. Je to přínos nejen životnímu prostředí, ale díky samočisticí schopnosti velká výhoda i pro zákazníky. Další novinkou jsou tzv. cool pigmenty pro tmavé fasády a nový systém měření a posuzování vhodnosti barevných odstínů pro zateplovací systémy – TSR, který pracuje s odrazivostí v celém slunečním spektru. Tato inovace umožní zákazníkům vybírat si z celého spektra 888 odstínů Baumit Life bez omezení a vytvořit si zateplenou fasádu i v černé. Prestižním počinem společnosti Baumit v mezinárodním měřítku bylo vyhlášení prvního ročníku soutěže o nejhezčí evropské fasády roku pod názvem Life Challenge 66. Vítězové pěti kategorií si převzali ocenění letos v červnu ve Vídni.

Baumit se snaží pracovat a vystupovat vůči zákazníkům v duchu svého motta: „Nápady s budoucností!


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.