logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Neobvyklé efekty na fasádě s barvami od Baumitu

Fasádní barvy Baumit ArtLine Lasur, Metallic a Glitter umožňují svými ušlechtilými kovovými lesky a třpytivým jiskřením dosažení nových a neobvyklých efektů na fasádě.

Nápadité moderní barvy s ušlechtilými kovovými lesky a třpytivým jiskřením přinášejí novou dimenzi individuálního řešení neotřelého vzhledu fasády s výrazem jedinečnosti a fantazie.

Výrobky Baumit ArtLine jsou vhodné pro výtvarné ztvárnění všech fasádních omítek a barev Baumit (s výjimkou výrobků Baumit Nanopor).

Baumit ArtLine Lasur

Lazurní nátěr na disperzní bázi pro dekorativní ztvárnění v exteriéru i interiéru (provedení vyžaduje zaškolené zpracovatele a odpovídající vybavení).

Baumit ArtLine Lasur Lazurní nátěr na disperzní bázi

Baumit ArtLine Metallic

Vysoce odolný jednosložkový nátěr na disperzní bázi s metalickým efektem, pro exteriér i interiér. Nanášení stříkáním – více informací v technickém listu výrobku (provedení vyžaduje zaškolené zpracovatele a odpovídající vybavení).

Baumit ArtLine Metallic Vysoce odolný jednosložkový nátěr na disperzní bázi s metalickým efektem

Baumit ArtLine Glitter

Jednosložkový transparentní nátěr obsahující kovově lesklé třpytky. Nanášení stříkáním – více informací v technickém listu výrobku (provedení vyžaduje zaškolené zpracovatele a odpovídající vybavení).

Baumit ArtLine Glitter Jednosložkový transparentní nátěr obsahující kovově lesklé třpytky

Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.