logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit Akademie představí nejbohatší vzorník fasádních barev na trhu

Cyklus seminářů začíná již 24.1.2012 a zájemci mohou využít poslední volná místa. Účast je zcela bezplatná.

Oblíbený cyklus seminářů o zateplování a fasádních systémech, pořádaný společností Baumit, seznámí účastníky s nejnovějšími trendy a poznatky v oboru. Letošní Baumit Akademie představí např. nový vzorník barev na fasády, revoluční řešení v zateplování nebo možnosti dodatečného zateplení na již zateplenou fasádu.Cyklus seminářů začíná již 24. 1. 2012 a zájemci mohou využít poslední volná místa. Účast je zcela bezplatná.

Baumit Akademie bude probíhat v šesti městech České republiky od 24. 1. do 1. 2. 2012, první setkání se uskuteční v Národní technické knihovně v Praze – Dejvicích, následuje Brno, Liberec, Plzeň, Ostrava a Hluboká nad Vltavou.

„Hlavním tahákem pro odbornou i laickou veřejnost bude představení nejbohatšího vzorníku na fasádní barvy Baumit Life s paletou 888 odstínů,“ říká Jiří Dvořáček, marketingový ředitel společnosti Baumit. „Dalšími příspěvky budou např. problematika spolehlivosti a kotvení zateplovacích systémů, nové postupy v zateplování a jiná zajímavá témata.“


Nový vzorník fasádních barev Baumit Life s nejbohatší škálou odstínů na trhu bude jedním z hlavních témat cyklu odborných přednášek Baumit Akademie 2012.

Poslední volná místa čekají na rezervaci

Pokud se chcete dozvědět aktuální informace a poznat trendy v zateplování a fasádních systémech, anebo se zapojit do diskusí na odborná témata, zaregistrujte se prostřednictvím e-mailu BaumitAkademie@baumit.cz nebo telefonicky na čísle 724 557 325.

Podrobnosti o programu Baumit Akademie 2012 v jednotlivých městech naleznete na stránkách www.baumit.cz nebo www.baumitakademie.cz.

Semináře jsou zahrnuty v programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT a ČKA.
Baumit Akademie 2012 navazuje na loňský úspěšný ročník seminářů o zateplování a fasádách.

Termíny a místa Baumit Akademie 2012

24. 1. 2012PRAHANárodní technická knihovna, Technická 6, Praha 6-Dejvice
25. 1. 2012BRNOKongresové centrum BVV, Výstaviště 1, Brno
26. 1. 2012LIBERECKongresové CENTRUM BABYLON, Nitranská 1, Liberec
31. 1. 2012PLZEŇHotel PRIMAVERA, Nepomucká 1058/128, Plzeň
1. 2. 2012OSTRAVAHotel Clarion Congress, Zkrácená 2703, Ostrava–Zábřeh (bývalý hotel ATOM)
15. 2. 2012HLUBOKÁ NAD VLTAVOUParkhotel, Masarykova 602, Hluboká nad Vltavou

Společnost Baumit patří k lídrům na evropském trhu v segmentu zateplovacích systémů a suchých maltových a omítkových směsí. Značka Baumit vyniká svou kvalitou a uceleným zpracováním. Díky inovaci a neustálému technologickému vývoji, který reflektuje nejrůznější požadavky zákazníků, patří značka Baumit k naprosté špičce ve svém oboru. Výrobky Baumit jsou rozšířeny ve 28 zemích střední, jižní a východní Evropy a v Číně. V České republice působí Baumit, spol. s r.o. od roku 1992.

Ve třech závodech v České republice vyrábí Baumit stavební hmoty za dodržení těch nejpřísnějších evropských požadavků pro oblast užití „fasády-omítky-potěry“ v širokém uplatnění od sanace objektů v památkové péči až po výstavbu moderních staveb, nízkoenergetických a pasivních domů.

Baumit platí za inovativní, dynamicky se rozvíjející společnost podle svého hesla „Nápady s budoucností.“
Více informací o společnosti Baumit, spol. s r.o. najdete na stránkách www.baumit.cz.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.