logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit má nového obchodního ředitele

Novým obchodním ředitelem Baumit je Radovan Dolba, který považuje za klíčovou plošnou dosažitelnost produktů. Baumit je lídr trhu v ETICS, dodávkách suchých omítkových a maltových směsí a systému pro lepení obkladů a dlažeb.

6. září 2011 se stal obchodním ředitelem společnosti Baumit, spol. s r.o. Mgr. Radovan Dolba. Při této příležitosti prezentoval své vize a plány, kam hodlá obchodní aktivity společnosti v budoucnosti směřovat.

Radovan Dolba chce především usilovat o potvrzení a další posilování skvělého renomé a stabilní pozice společnosti Baumit jako lídra trhu nejen ve sféře ETICS, ale také v oblasti dodávek suchých omítkových a maltových směsí a kompletního systému pro lepení obkladů a dlažeb v úspěšné produktové řadě Baumacol.
Spoléhá přitom především na týmového a bojovného ducha celého prodejního týmu. Hodlá maximálně využívat svých zkušeností ze všech pozic z dosavadního působení u společnosti Baumit, chce vycházet z reálného pohledu na potřeby obchodníků, ale také stavebních firem, projektantů, architektů a specializovaných zpracovatelů. Každý člen obchodního týmu Baumit musí umět na specifické požadavky všech těchto skupin promptně a profesionálně reagovat.

Nový obchodní ředitel pracuje ve společnosti Baumit od roku 1994. Spolu s obchodním týmem Baumit přispěl R. Dolba k tomu, že dnes v České republice převažují regiony, v nichž společnost realizuje prodej ze 100% prostřednictvím obchodní sítě. Tento dynamický trend hodlá udržet také v nové pozici obchodního ředitele společnosti, neboť plošná dosažitelnost produktů je klíčová. To platí dvojnásob pro budoucí časy, v nichž se i stavebnictví bude muset vypořádat s novými výzvami.

Radovan Dolba je přesvědčen, že vztah k obchodním partnerům je stěžejním faktorem, který umožnil společnosti Baumit zaujmout pozici lídra tuzemského trhu a stát se synonymem pro spolehlivého výrobce a dodavatele špičkových produktů pro stavebnictví. Hodlá proto tuto stěžejní vazbu nadále pečlivě budovat a maximálně posilovat, v dokonalém souladu s progresivním směřováním celé společnosti Baumit. Úspěšná komunikace s obchodními partnery, pružná a vysoce profesionální reakce na potřeby trhu a vytvoření podmínek pro to, aby špičkové materiály Baumit byly k dispozici v co nejširším spektru na celém území České republiky - právě tyto úkoly vnímá Radovan Dolba jako nejdůležitější.


R.Dolba, obchodní ředitel Baumit

Mgr. Radovan Dolba, nar. 20.10.1966, pracuje ve společnosti Baumit od roku 1994, tedy téměř od počátku jejího působení v ČR. Předtím pracoval ve státním školství a posléze ve společnosti ISORA Ostrava, která se věnuje průmyslovým izolacím na německém trhu.
Ve společnost Baumit působil Radovan Dolba dosud vždy na pozici vedoucího prodeje pro severní nebo střední Moravu. Věnoval se rozšiřování prodejní a distribuční sítě a podílel se na budování dobrého jména značky Baumit na Moravě. Svými aktivitami významně přispěl mj. k výstavbě centrály Baumit v Brandýse nad Labem, otevření logistického centra v Brně, zahájení výroby suchých směsí v Praze 9-Čakovicích nebo k loňskému slavnostnímu otevření nejmodernější výrobny suchých směsí ve střední Evropě v severomoravských Dětmarovicích, která zásobuje kromě Moravy a Slezska také významnou část Polska.

Společnost Baumit patří k lídrům na evropském trhu v segmentu zateplovacích systémů a suchých maltových a omítkových směsí. Značka Baumit se vyznačuje kvalitou a uceleným sortimentem výrobků. Díky inovaci a neustálému technologickému vývoji, který reflektuje nejrůznější požadavky zákazníků, patří značka Baumit ke špičce ve svém oboru. Výrobky Baumit jsou rozšířeny ve 28 zemích Evropy a v Číně. V České republice působí Baumit, spol. s r.o. od roku 1992.
Ve třech závodech v České republice vyrábí Baumit stavební hmoty za dodržení těch nejpřísnějších evropských požadavků pro oblast užití „fasády-omítky-potěry“ v širokém uplatnění od sanace objektů v památkové péči až po výstavbu moderních staveb, nízkoenergetických a pasivních domů.
Baumit platí za inovativní, dynamicky se rozvíjející společnost podle svého hesla „Nápady s budoucností.“ Více informací o společnosti Baumit spol. s r.o. najdete na stránkách www.baumit.cz.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.