logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Každá druhá cihla ZDARMA! Wienerberger přichází s časově omezenou akcí

Plánujete stavbu rodinného domu? Právě teď je ten nejvyšší čas na koupi stavebního materiálu. Společnost Wienerberger totiž přichází s časově omezenou akcí, kdy vám ke každé zakoupené cihle přidá další zdarma! Od 21. 5. do 30. 6. 2012 tak můžete zakoupit cihly POROTHERM se slevou 50 % z ceníkových cen.

Léto bývá ideální dobou pro stavbu rodinného domu. Právě proto přichází společnost Wienerberger s mimořádnou akcí, která se vztahuje na vybraný sortiment nejprodávanějších cihel POROTHERM. Od 21.5.2012 do 30.6.2012 tak můžete zakoupit cihly POROTHERM se slevou 50 % z ceníkových cen.

Akční slevu vám poskytnou vybrané stavebniny, jejichž seznam najdete na www.porotherm.cz/akce.

Nabídka se vztahuje na cihly pro klasické zdění POROTHERM 40 P+D a POROTHERM 44 P+D, broušené cihly pro zdění na tenkovrstvou maltu POROTHERM 40 Profi a POROTHERM 44 Profi a broušené cihly pro zdění na zdicí pěnu DRYFIX – POROTHERM 40 Profi DRYFIX a POROTHERM 44 Profi DRYFIX.

Akce platí na nákup ucelené palety (60 ks/paleta). Dopravu pro ucelené kamiony zajišťuje společnost Wienerberger zdarma na celém území ČR.

Expedice výrobků i vývozy budou možné pouze do 30.6.2012, proto doporučujeme včas objednat, před tímto termínem si zajistit dopravu a neponechat to na poslední den.

Více informací najdete na www.porotherm.cz

Porotherm akce
Akční cena na cihly POROTHERM 1 + 1 zdarma


Upozorňujeme, že si vyhrazujeme právo z kapacitních důvodů ukončit bez náhrady příjem nových objednávek, které nebude možné do 30.6. 2012 expedovat.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.