logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

S masivními stěnami Dennert KX a BASE můžete stavět rychle, za sucha a efektivně

Prefabrikované stěny Dennert vyráběné výhradně z přírodních surovin zaujmou svou odolností a bezpečností. Masivní stěny jsou odolné proti tlaku, nabízí nejlepší nosné vlastnosti a vynikající zvukovou izolaci. Spojení stěn se provádí inovativním šroubovým systémem a minimalizuje podíl zalévacího betonu a stavební vlhkosti na absolutní minimum.

Masivní stěna Dennert KX – zisk prostoru díky tenkým stěnám
Masivní stěna Dennert KX – zisk prostoru díky tenkým stěnám

Se stěnou Dennert KX získáte extrémně tenký systém stěn s vynikající kvalitou povrchu. Jsou vyrobené na míru podle Vašich plánů a dokonale připraveny k dalším úpravám. U vnějších stěn o tloušťce 17,5 cm se nemusí dělat vnitřní omítky vyžadované u běžné konstrukce domu, což zvyšuje využitelný obytný prostor se stejnými vnějšími rozměry. Stěny mohou být z výroby osazené okny a dveřmi, tepelnou izolací atd.

Masivní sklepní stěny BASE pro prefabrikovaný sklep jsou průmyslově vyráběny v závodě Dennert z vodotěsného betonu a ve sledované kvalitě. Prefabrikované sklepní stěny jsou na místě přesně sestaveny a spojeny šroubováním. Tak může být Váš sklep hotov v několika hodinách.

Sklepní stěny se plánují individuálně. Rozměry a rozvržení místnosti si můžete navrhnout zcela podle svých představ. Prefabrikované díly se dodávají z výrobního závodu se všemi potřebnými výklenky, i s okenními a dveřními otvory. Možná je také instalace sklepních oken a osazení chráničkami pro elektroinstalaci. Prefabrikovaný sklep BASE splňuje všechny požadavky na přesnost, zatížení, nepropustnost a krátkou dobu stavby.

BASE prefabrikovaný sklep
BASE prefabrikovaný sklep
  1. Plná masivní vodotěsná betonová stěna o tloušťce 17,5 cm
  2. Výřezy pro okna a dveře atd.
  3. Těsnění adicon® lamin DS nebo StecoX
  4. Inovativní technologie šroubovaných spojů
  5. Stěny do výšky 2,875 m
  6. Integrované chráničky a krabičky pro rozvody elektřiny

Dennert vyrobí betonové stěny s otvory pro okna a dveře a smontuje celý systém na stavbě. Jak je to ovšem s vestavbou oken, dveří a například různých instalací? Na základě dodané dokumentace Dennert vyrobí celý systém ve výrobním závodě. Pokud si to zákazník přeje, mohou být stěny osazené okny, dveřmi, kastlíky pro sklepní okna, přípravou pro rozvody technologií např. drážkami pro vedení vody atd. Stěny mohou být osazené krabičkami a chráničkami pro elektrický rozvod. V případě požadavku zákazníka Dennert provede hydroizolaci všech spojů, čímž se stane systém vodotěsným. Profesionální hydroizolaci budov zaručuje hydroizolace aplikovaná zvenčí. Vytvoří se tak homogenní vazba s vodotěsným betonovým prvkem. Oba systémy splňují všechny požadavky „Směrnice pro výrobu vodotěsných stavebních konstrukcí“.

Obvodové stěny jsou osazené hranou, která tvoří bednění věnce a při dodání stěn a stropů současně provede pokládku stropů a betonáže věnce a spár Dennert. Odpadá bednění pro monolitické sklepní konstrukce a také omítky, protože stěny jsou hladké a stačí pouze vymalovat.



Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG
logo Dennert Baustoffwelt GmbH&Co. KG

Dennert Vám nabízí nejefektivnější sofistikovaný prefabrikovaný stropní systém (ne SPIROL) zaměřený na bytovou výstavbu. Do systému lze integrovat stropní topení/chlazení, vzduchotechniku, osvětlení atd. Nabízíme také největší výběr prefabrikovaných ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.