logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Pozvánka na webinář: Novinka HELUZ Rapid – inovativní tepelně izolační věncovka

Společnost HELUZ zve na Live Stream webinář, který se bude konat 1. března od 10:00 do 11:00. V rámci webináře bude představena novinka v sortimentu HELUZ.


Nejčerstvější produktová novinka cihelného systému HELUZ vítá do rodiny Smysluplného celku tuto inovativní věncovku nesoucí příhodný název RAPID. Oproti běžným věncovkám se vyznačuje nadstandartní tepelnou izolací a výrazným zrychlením a zjednodušením stavby.

„Jedná se o tepelněizolační věncovku HELUZ RAPID, která se hodí pro bednění věnců u jednovrstvého zdiva. Diváci se seznámí s technickými parametry nového výrobku. Ukážeme si, jak s touto věncovkou řešit vybrané konstrukční detaily a v čem spočívají její výhody oproti současným řešením. Pro technické dozory staveb a realizační firmy nemohou chybět informace k zásadám montáže,“ říká přednášející Ing. Pavel Heinrich, produktový manažer z oddělení technického rozvoje HELUZ.

Přihlásit se můžete zde


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.