logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Letní teploty jsou tu a s nimi i zakázky v exteriéru! Jen, aby vás nevypekl dodavatel!


Zdroj foto: Jelena Zelen / Shutterstock.com

Stavební sezóna je v plném proudu a spousta stavebních firem neví, kam dřív skočit. Nejhorší, co se může v této situaci stát, je jistě pozdní dodání nebo nedodání stavebních materiálů, což může způsobit nemalé prostoje. Ty však poškozují nejen jméno dodavatele, ale i odběratele, kterému se realizace projektů zpožďuje.

Pojďte se seznámit s platformou, která vás dokáže rychle spojit s ověřenými dodavateli napříč obory a vy tak máte širokou škálu možností, objednat si vše potřebné.

Seznamte se s MerXu!

Obchodní online platforma MerXu se zaměřuje na B2B sektor, kde se snaží o efektivní propojení malých, středních a velkých podnikatelů a společností. Tato obchodní platforma, na niž se můžete podívat na Merxu.com, se snaží firmám a podnikatelům usnadnit jejich digitální transformaci a spojit je přímo bez nutnosti složitého vyjednávání s obchodními zástupci. V současné době mají podnikatelé k dispozici tuto platformu v 9 evropských zemích. Díky této skutečnosti spojuje tato obchodní platforma komplexním způsobem obchodníky se střední a východní Evropy.

Základní principy MerXu jsou opravdu jednoduché

Jelikož se jedná striktně o B2B sektor, obchodovat zde mohou pouze podnikatelé a firmy. Každý obchodující na MerXu je před tím, než je mu zde povoleno obchodovat prověřen. Díky tomu se jedná o opravdu bezpečné obchodování, navíc je možné provádět transakce přímo v obchodní platformě.

Co všechno se na MerXu obchoduje?

Tato platforma se zaměřuje na nespotřební zboží napříč různými segmenty trhu, díky tomu zde pořídíte sanitární techniku, chemii, stavebniny, stroje pro průmyslovou výrobu, ale i vybavení kanceláří. Podnikatelé z každého oboru tak zde najdou vše, co by mohli potřebovat.

Pro stavební firmy je MerXu sázkou na jistotu!

Kromě toho, že na MerXu seženete veškeré stavební materiály pro váš projekt nezapomíná se zde ani na dokončovací materiály. Do této skupiny se řadí nejen barvy a laky, ale i lepidla, montážní pěny, různé potřebné krytky a mnoho dalšího! Najděte si tedy chvilku svého času a pojďte MerXu pořádně prozkoumat, jistě vás mile překvapí.

Více informací

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.