logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Online webinář: HELUZ digitalizuje

Jak se zorientovat v záplavě technických dat nebo jak si vybrat konstrukci či výrobek pro projekt domu? To si ukážeme v pátek 11. června od 10 hodin v rámci online webináře za pomoci nového webového nástroje společnosti HELUZ.


Produktový manažer z technického rozvoje společnosti HELUZ Ing. Pavel Heinrich bude prezentovat, jak a kde se berou data, která tvoří základ technických podkladů. V rámci webináře se bude věnovat také stavebním otvorům a jejich řešení ve stavebním systému HELUZ. Bude představen jedinečný nástroj (objekt) pro Graphisoft ArchiCAD, který řeší správný geometrický návrh stavebního otvoru s přesahem do správného výkazu materiálu včetně doplňkových cihel. Jedná se o exkluzivní řešení v rámci současného 3D navrhování zděných budov. Webinář je určen pro architekty a projektanty, kteří mají zájem efektivně navrhovat zděné domy.


HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.