logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Proč se podívat do nového katalogu DEK voda-topení-plyn?

Proč byste měli navštívit prodejnu nebo e-shop Stavebnin DEK, abyste mohli nahlédnout do nového katalogu DEK voda-topení-plyn 2020/21?

Abyste si udělali představu o tom, co vše ze sortimentu pro topenáře a instalatéry ve Stavebninách DEK nabízíme. Abyste se přesvědčili, že i Stavebniny DEK vám mohou poradit a pomoci s vaší zakázkou. Abyste si mohli vybrat zboží z různých variant a od různých výrobců a abyste si udělali základní představu o naší skladové dostupnosti.

V pětisetstránkové publikaci najdete téměř osm tisíc produktů s technickou specifikací. Katalog je doplněn schématy a tabulkami pro lepší orientaci a výběr produktů. Najdete v něm přehled ohřívačů vody, skladby podlahového vytápění pro novostavbu i rekonstrukci nebo například pomůcku pro výběr nádrže na dešťovou vodu.

Sortiment pro instalatéry a topenáře je kompletní a v katalogu je doslova od A do Z:
  • od Armatur po Závěsná WC
  • od Anod z hořčíku po Zásobníky ze smaltu
  • od Adaptérů po Závity
  • od Alcaplastu po Zehnder.

Katalog je k dispozici zdarma v prodejnách Stavebnin DEK nebo volně ke stažení na webových stránkách dek.cz.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.