logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Realizace projektu EPC na bazénu v Hustopečích zahájena

Koncem dubna schválilo zastupitelstvo města Hustopeče smlouvu s vybraným dodavatelem, společností Amper Savings, a.s., na realizaci projektu EPC v areálu plaveckého bazénu. Výběr dodavatele probíhal v režimu nadlimitní veřejné zakázky (JŘsU), jejíž administraci a odbornou asistenci zajišťovala společnost PORSENNA o.p.s.

Projekty EPC se vyznačují zárukou za dosažené přínosy a v tomto konkrétním případě dojde v následujícím letním období ke kompletní modernizaci tepelného hospodářství a k výměně svítidel. Po dobu 10 let bude dodavatel ručit za dosažení sjednaných přínosů. Výhodou pro město je i skutečnost, že cena projektu přesahující 11 mil. Kč bude moci být splácena postupně s využitím garantovaných úspor.

Jedná se již o sedmý projekt administrovaný společností PORSENNA o.p.s. s celkovými realizovanými úsporami více než 16 mil.Kč ročně při celkové investici téměř 190 mil.Kč.


PORSENNA o.p.s.
logo PORSENNA o.p.s.

Přípravy projektů, ekonomické hodnocení, energetické audity a optimalizace v oblasti energetické účinnosti a obnovitelných zdrojů energie; energetické štítky budov; průkazy energetické náročnosti budov; optimalizace projektů do pasivního standardu dle ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.