logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Webináře DEKSOFT – online školení z pohodlí domova či kanceláře

Pásmo 21 hodinových webinářů seznámí účastníky s odbornými programy DEKSOFT, s možnostmi Stavební knihovny DEK, BIM platformou a podrobněji s programy pro výpočet energetické náročnosti budovy.

Abychom i v této době poskytli zájemcům možnost získat informace o našich programech a dále se vzdělávat, naplánovali jsme 6 týdnů webinářů seznamujících účastníky s programy DEKSOFT. Semináře jsou hodinové a konají se téměř každý pracovní den od 10 hodin.

Webináře jsou ZDARMA – aktuálně vypsané webináře naleznete ZDE

V pásmu BIM se účastníci seznámí se Stavební knihovnou DEK a všemi jejími významnými funkcemi, s možnostmi vkládání dat ze Stavební knihovny DEK do 3D CAD programů Archicad, Revit a Allplan a s propojením Stavební knihovny s odbornými programy DEKSOFT. Především výrobcům a dodavatelům bude určen jeden z webinářů zaměřený na klasifikační systém ETIM. Z odborných programů bude podrobně představená TEPELNÁ TECHNIKA 1D a 2D, TZB, AKUSTIKA, DUTINA, FVE, 3D EDITOR, ANTIRADON a KOMFORT.

Pásmo programů zaměřených na energetickou náročnost budov představí program ENERGETIKA, ukáže zadávání PENB, po kterém bude následovat i přednáška s informacemi o aktuálním stavu připravované vyhlášky a změnách, které přinese. Proběhne i ukázka nové verze programu ENERGETIKA, která na tuto změnu vyhlášky reaguje. Dalším tématem bude import informací ze 3D modelu, který je vylepšenou verzí importu formátu gbXML. Nebude chybět ani program pro vytváření energetických posudků pro NZÚ. V rámci energetických webinářů si na své přijdou i slovenští uživatelé, pro které slouží modul ECB.


DEKPROJEKT s.r.o.
logo DEKPROJEKT s.r.o.

Provádíme specializované projekty stavebních konstrukcí, expertní a znalecké posudky staveb, návrhy konstrukcí z pohledu stavební fyziky, energetické výpočty, akreditovaná měření a diagnostiku staveb, certifikaci staveb BREEAM a LEED, rozpočty.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.