logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novostavba výrobní haly ITES, spol. s.r.o.

Začátkem roku 2020 se naše společnost FEMONT OPAVA s.r.o stala hlavním dodavatelem horní hrubé stavby s názvem „Novostavba výrobní zateplené haly s mostovým jeřábem“ pro investora ITES, spol. s.r.o.

Reklama

Společnost ITES, spol. s r.o. byla založena v roce 1991 v České republice. Již od svého vzniku se zabývá prodejem a servisem strojů a zařízení pro zpracování betonu a betonářské oceli.

Svým zákazníkům nabízí výrobky od nejlepších firem na světě - Schnell, HawkeyePedershaab, Kraft Curing Systems, myWood. Součástí jejich široké nabídky jsou také použité, kvalitně zrepasované stroje. Díky jejich mnohaletým zkušenostem je samozřejmostí kvalitní poradenská činnost. Pro všechny jimi dodané stroje zajišťují špičkový prodejní a poprodejní servis a spolehlivé dodávky náhradních dílů.

Výstavba nové zateplené výrobní haly zahrnuje kompletní projektový návrh a samotnou realizaci ocelového skeletu objektu, který je kompletně řešen v našem systému VEDE v lehké příhradové konstrukci. Dále je součástí naší realizace kompletní střešní a stěnový plášť haly včetně výplní otvorů a klempířských a zámečnických výrobků.

Nové výrobní prostory o rozměrech 15×40 m jsou konstrukčně dimenzovány na osazení interiérového mostového jeřábu o nosnosti 10 t.

Rádi bychom tímto poděkovali společnosti ITES, spol. s.r.o. za vloženou důvěru.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.