logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Balený sortiment Liapor - nakupujte on-line

Objednejte si keramické kamenivo Liapor a lehký beton Liapor Mix pro rekonstrukce podlah on-line a nechte si ho doručit až ke dveřím.

Zavřené obchody a většina času strávená doma. To jsou jen některé dopady aktuální situace v České republice i ve světě. Přesto, že všechna ta omezení nemusí být pro všechny pohodlná, dávají nám možnost věnovat se věcem a činnostem, na které jindy nezbývá čas. Patří k nim také zkrášlování našich domovů a různé rekonstrukce.

Zavřené prodejny stavebnin a hobby markety, by se sice mohly jevit jako překážka k rozběhnutí plánovaných projektů, ale on-line prodej stále funguje bez omezení.

Prostřednictvím e-shopu obchod.liapor.cz můžete nakoupit i vybrané stavební materiály LIAPOR. Nabízí balený sortiment keramického kameniva a lehkého betonu:

  • lehké keramické kamenivo Liapor
  • směsi pro přípravu lehkého betonu Liapor Mix
  • zimní posyp

Rekonstrukce podlah, izolace stropů

Pokud k vašim plánům patří rekonstrukce podlah, můžete si v sortimentu Liapor vybrat materiály pro jejich vyrovnání suchou i mokrou cestou:

  • “suchá” rekonstrukce podlahy s podsypem z kameniva Liapor a podlahovými deskami
  • “mokrá” rekonstrukce podlahy pomocí lehkého betonu Liapor Mix a Liapor Mix final

Lehké keramické kamenivo Liapor je také skvělým materiálem pro vyrovnávací, tepelně a zvukově izolační vrstvy stropních konstrukcí (betonových, keramických a dřevěných), kde se výborně uplatní jeho přednosti.

Objednejte si potřebný materiál on-line a nechte si ho doručit až ke dveřím.

Budete-li potřebovat poradit, jsou vám k dispozici nejen popisy pracovních postupů a instruktáže na webu, ale také obchodně-techničtí poradci, kteří zajišťují poradenství v otázkách aplikací stavebních materiálů Liapor.

UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k aktuální situaci je vhodné pro platbu využít ON-LINE PLATEBNÍ METODY. Platba hotovostí na dobírku nemusí být umožněna ze strany některých přepravců.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.