logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Ploty DOPS: vysoká kvalita za příznivé ceny


Pletivo pozinkované zeleně poplastované, čtyřhranné, bez napínacího drátu.

Vyberte si z naší nabídky pletivo pro oplocení rodinných domů, zahrad, okrasné pletivo na záhony nebo průmyslové pletivo. Nejsme pouhým dodavatelem plotů, ale výrobcem s nejširší výrobní škálou pletiva v ČR.

Reklama

Víme, že při stavbě plotu potřebujete také nezbytné plotové příslušenství, proto vám nabízíme napínací a vázací dráty, plotové sloupky i bavolety. Garantujeme rychlé doručení a po registraci u nás můžete nakupovat oplocení za velkoobchodní ceny.

Spolehněte se na vysokou kvalitu námi dodávaného oplocení pro vaše ploty. Nejmodernější výrobní technologie, prášková lakovna a vlastní know-how zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost. Pokud se nechcete o plot starat, vyberte si poplastované pletivo. Plastová vrstva poskytne ochranu proti povětrnostním vlivům, díky čemuž vám vydrží řádově desítky let. Ochranná UV vrstva zajistí barevnou stálost plotu.

Ploty a oplocení na míru vašim požadavkům

Pokud by vám nevyhovovaly typizované rozměry, rádi vám vyrobíme pletivo na míru vašemu pozemku. V takovém případě získáte automaticky cenovou kalkulaci zdarma. Pro stavbu a průmyslové použití máme v naší nabídce staveništní oplocení, drátky do betonu stejně jako vichrové spony pro upevnění střešní krytiny. Chcete-li ze svého domu udělat nedobytný hrad, pořiďte si trubičkový plot a dostatek ostnatého drátu.

Ploty DOPS: vysoká kvalita za příznivé ceny

Věděli jste, že máme po celé ČR tři výrobní areály a disponujeme širokými skladovými prostory? Díky tomu máme ploty a oplocení skladem, případně obratem zajistíme jeho vyrobení. Navštívit můžete náš výrobní závod v Radkyni, který zajišťuje dominantní část výroby plotů nebo další výdejní místa v ČR a oplocení i pletivo si vyzvednout osobně. Vaše spokojenost je pro nás důležitá, proto pletivo vyrábíme výhradně z pozinkovaného ocelového drátu ať již s povrchovou úpravou plastem či bez ní. Přesvědčte se sami, že pletivo od firmy DOPS je tím pravým základem pro stabilní plot, který dlouho vydrží.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.