logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Oblíbená Škola mistrů je po roce opět zde!

V roce 2020 pořádá společnost LB Cemix již 9. ročník Školy mistrů, která je určená pro obchodní partnery a zájemce z řad odborné veřejnosti.

Reklama


Oblíbená série odborných seminářů startuje již v polovině ledna. Přednášky se konají v řadě měst po celé republice a přihlásit se lze online již nyní na https://www.cemix.cz/skola-mistru


Letošní ročník se zaměřuje na dva hlavní tematické okruhy. Jednak ETICS Cemixtherm – vše na téma zateplovacích systémů, jejich povrchových úprav, kreativních omítek, ale také balkonových systémů. Druhým tematickým okruhem bude Rekonstrukce a sanace se systémy Cemix, kde se posluchači kurzů mohou dovědět praktické informace a tipy k sanačním omítkám Cemix a velmi respektovanému Památkářskému programu. Specialisté firmy Cemix se rovněž zaměří na hliněné omítky a břízolity, jejichž popularita mezi stavebníky v posledních letech prudce stoupá. Některé semináře budou věnovány i další problematice z oblasti omítkářských prací.

O semináře je každoročně velký zájem. Podívejte se na nabídku nejbližších seminářů a přihlaste se včas, neboť kapacity jsou limitované. Každý účastník vzdělávacího programu obdrží Osvědčení o absolvovaném proškolení a dárek.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.