logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Flexibilita hal LLENTAB i po dokončení

Otevřený přístřešek u skladové haly, foto LLENTAB
Otevřený přístřešek u skladové haly, foto LLENTAB

Ocelové haly LLENTAB lze přizpůsobit aktuálním podmínkám i po dokončení haly. Haly LLENTAB je možné i demontovat a opět smontovat na jiném místě, dodatečně rozšířit, izolovat apod.

Výhodou systému ocelových hal LLENTAB je jeho flexibilita dokonce i po dokončení haly

Konstrukce haly může být stavěna v několika oddělených etapách a být tak přizpůsobena aktuálním podmínkám a potřebám.
Např. hala s neizolovaným opláštěním může být později izolována, nebo může být dodatečně rozšířena o další plochu přistavěním dalších modulů, popřípadě může být dodatečně rozdělena dle potřeby. Haly LLENTAB je možné i demontovat a opět smontovat na jiném místě.

Konstrukce

Konstrukce budov bez vnitřních podpěr mohou mít rozpon i více než 70 m. Délka konstrukce není omezena. Moduly konstrukce se přizpůsobí vnitřní dispozici stavby. Standardně používáme moduly od 3.600 mm do 9.000 mm s modulovým krokem 300 mm.
Střecha může být rovná, pultová či sedlová. Sklony střechy mohou být v rozsahu 2°- 21°. Vnitřní sklon může být od nulového (horizontálního) po rovnoběžný s vnějším sklonem střechy. Jako standardní řešení LLENTAB nabízí dvouplášťovou střechu (trapezový plech – minerální vlna – parozábrana – plech). Toto řešení nabízí vysoké tepelně izolační vlastnosti, těsnost střešního pláště a nadprůměrnou odolnost prozi korozi.




Výplně otvorů podle přání zákazníka. Flexibilita hal LLENTAB i po dokončení, foto LLENTAB
Stěny našich hal musí dlouhodobě odolávat vnějšímu proštředí, korozi a silným větrům proto nabízíme nejvyšší kvalitu materiálů a montáže. Používané typy opláštění nabízejí mnoho variant tvarů a barev.
Vrata, okna a dveře dodáme přesně podle Vašich požadavků a zadání. Budeme respektovat Váš výběr subdodavatele.




Haly mohou mít vnitřní sloupy nebo být vícelodní, mohou být patrové, foto LLENTAB

LLENTAB dosahuje stabilní kvality a dobrých cen díky vlastní projekci, automatickým výrobním linkám na ocelové konstrukce i opláštění a díky zkušeným montážním týmům. Na vývoji systému hal LLENTAB pracujeme od roku 1972.


LLENTAB, spol. s r.o.
logo LLENTAB, spol. s r.o.

Postavili jsme již více než 1 000 hal v ČR. Za naší úspěšností stojí dobré ceny, spolehlivost a rychlé dodání haly. Toho dosahujeme díky vlastní projekci, automatizovaným výrobním linkám a vlastním zkušeným montážním týmům.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.