logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Seznamte se: Stavební systém LGSF od společnosti BORABELA

Stavební systém LGSF se využívá v celém světě jak pro stavbu RD, tak pro byty, kanceláře, haly, nástavby atd. Stále častěji se využívá jako cenově srovnatelná náhrada za dřevo u montovaných staveb.

Seznamte se: Stavební systém LGSF od společnosti BORABELA

Stavební systém LGSF (lehké ocelové konstrukce) je moderní systém, který se využívá celosvětově zejména pro stavby rodinných domů. Díky své variabilitě je využitelný pro mnoho dalších typů staveb, jako bytové domy, administrativní budovy, haly, nástavby, vestavby, mobilní domy a další. Příklady realizací na www.borabela.com/reference.
Dlouhodobá životnost je zaručena kvalitní ocelí S350GD Z275 a certifikovanými spojovacími prvky.
C profily se vyrábí na automatických NC strojích Howick z Nového Zélandu. Veškeré díly jsou tak vyráběny s milimetrovou přesností včetně předpřipravených úprav pro spoje a prostupy. Montáž konstrukcí z tohoto systému je velmi snadná, vystačíte si jen s akušroubovákem.

Více o návrhu, výrobě a montáži konstrukce se dozvíte v sekci technologie.

Některé z výhod:
  • nízká hmotnost konstrukce
  • vysoce kvalitní materiály
  • snadná a rychlá montáž
  • rychlost a přesnost výroby
  • technická podpora pro projektanty

Společnost BORABELA nabízí své produkty jak firmám ve stavebnictví, tak i koncovým klientům. Dle zájmu provádí montáže nebo zaškolí pracovníky klienta.


BORABELA s.r.o.
logo BORABELA s.r.o.

BORABELA je jediná firma v ČR vlastnící technologii HOWICK pro válcování tenkostěnných ocelových C profilů šíře 100 a 150 mm. Stavební systém BORABELA je využitelný pro RD, BD, komerční stavby - školky, domovy pro seniory apod. V systému lze realizovat ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.