logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Repasované lešení s možností zpětného výkupu

Jak nákupem lešení výrazně ušetřit? Hodilo by se vám nákupem lešení ušetřit pořádný balík bankovek? Vsaďte na repasované lešení s možností zpětného výkupu.

Reklama

Lešení se při každé stavbě nemalou měrou podílí na výši nákladu. Kam až jeho finanční nákladnost dosáhne, rozhodujete už při jeho pořízení. Hodilo by se vám nákupem lešení ušetřit pořádný balík bankovek? Vsaďte na repasované lešení s možností zpětného výkupu.

Repasované fasádní lešení je opískované a nastříkané průmyslovou barvou. Plně odpovídá veškerým bezpečnostním normám a spolehlivě plní svoji funkci. Aniž byste slevili ze svých nároků na kvalitu, pořízením použitého, repasovaného lešení u BEMA Nedakonice, uděláte první krok k úspoře.

A ten druhý, ještě podstatnější učiníte, když po ukončení stavby využijete možnost zpětného výkupu lešení. Do 1 roku od nákupu lešení vracíme až plných 40 % původní ceny! Jen si to spočítejte. Takhle výhodně lešení nepořídíte ani v půjčovně.

Snižte své náklady na minimum. Koloběhem nákupu a odkupu ušetříte nejen peníze, ale i nervy se zazimováním nebo předsezónní revizí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.