logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hodnocení celostátního kola Soutěže o nejlepší projekt proběhne o prázdninách

Do 7. ročníku „Soutěže o nejlepší projekt“ od společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. se přihlásilo celkem 129 studentů z 18 středních průmyslových škol stavebních z celé ČR.


Své soutěžní práce se rozhodlo představit celkem 89 studentů 3. ročníků v kategorii projekt rodinného domu a 40 studentů 4. ročníků v kategorii projekt občanské stavby.

V 1. soutěžním kole, které je kolem školním, určili zástupci společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. a zástupci jednotlivých škol pořadí studentů na prvních třech místech v každé z obou soutěžních kategorií (projekt rodinného domu pro studenty 3. ročníků a projekt občanské stavby pro studenty 4. ročníků) za každou přihlášenou školu. Studenti, jejichž práce byly oceněny, se mohou těšit na finanční odměnu a čestná uznání deklarující jejich umístění v 1. kole soutěže. Peněžní odměnu získávají také odborní pedagogové, kteří studenty při zpracování jejich projektů odborně vedli, a školy, jejichž studenti byli oceněni.

Soutěžní projekty studentů oceněných v 1. soutěžním kole postupují automaticky do kola druhého, celostátního. Odborná porota se k hodnocení soutěžních projektů sejde v průběhu letních prázdnin 2016 a určí pořadí studentů na prvních třech místech v každé ze soutěžních kategorií. Ocenění studenti získají čestná uznání dokládající jejich umístění v 2. soutěžním kole a finanční odměnu. Odměněny budou také školy vítězných studentů - finančně a vstupenkami na mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH 2016, který se koná od 20. do 24. září 2016 na výstavišti v Praze – Letňanech. Na stánku společnosti Wienerberger cihlářský průmysl, a.s. na veletrhu FOR ARCH proběhne i letos slavnostní vyhlášení výsledků celostátního kola soutěže.

Více informací o soutěži naleznete na: www.porotherm.cz/soutez_skoly


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.