logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Talenti z řad studentů se stále mohou hlásit do „Soutěže o nejlepší projekt“

Společnost Wienerberger cihlářský průmysl a.s. se soustavně věnuje podpoře technického vzdělávání. V rámci této podpory vyhlásila v letošním školním roce již 7. ročník „Soutěže o nejlepší projekt“ pro studenty středních průmyslových škol stavebních.

Zatímco studenti 4. ročníků se mohli hlásit do půlky dubna, studenti 3. ročníků mají šanci zaslat přihlášku a odevzdat svou soutěžní práci až do 20. května.

Pro řádnou registraci do soutěže je nutné do uvedeného data zaslat vyplněnou přihlášku do sekretariátu soutěže a ve škole odevzdat svůj soutěžní projekt.

„Soutěž o nejlepší projekt“ je určena studentům 3. a 4. ročníků středních průmyslových škol stavebních. Studenti mohou porovnat své schopnosti jak se studenty z vlastní školy (1. kolo soutěže), tak se studenty z ostatních škol se stejným zaměřením (2. kolo soutěže). Soutěž je rozdělena do 2 kategorií – projekt rodinného domu (pro 3. ročníky) a projekt občanské stavby (pro 4. ročníky).

Motivace pro studenty, pedagogy i školy

Všechny soutěžní práce oceněné v rámci 1. kola soutěže postupují do 2. kola. V tomto kole vybírá nejlepší práce odborná porota a ocení vždy tři projekty z každé soutěžní kategorie. Studenti, kteří oceněné projekty zpracovali, získají od vyhlašovatele soutěže, společnosti Wienerberger, finanční odměnu - 10 000 Kč za 1. místo, 5 000 Kč za 2. místo a 3 000 Kč za 3. místo. Stejně jako v 1. kole soutěže odměnu získávají finanční odměnu také školy, které ocenění studenti navštěvují. Výsledky celostátního kola budou vyhlášeny do konce září 2016.


Jak se do soutěže přihlásit?

Studenti, kteří se chtějí „Soutěže o nejlepší projekt“ zúčastnit, musí vyplnit přihlášku, která je ke stažení na webu: www.porotherm.cz/soutez_skoly.
Zde jsou ke stažení také pravidla soutěže a seznam nejčastěji se opakujících chyb ve studentských projektech.

Uzávěrka přihlášek pro 3. ročníky je 20. května 2016.


Wienerberger s.r.o.
logo Wienerberger s.r.o.

Skupina Wienerberger AG představuje největšího světového výrobce cihel Porotherm a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny Tondach v Evropě. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení. V ČR působí společnost ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.