logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HELUZ hledá posilu do obchodního týmu!

Chcete posunout svou kariéru obchodníka? Jste samostatní a rádi pracujete na plný výkon? Obchodní zástupci jsou u nás klíčoví lidé, kteří se každý den věnují zákazníkům se skutečným zájmem a nečekají, že něco přijde samo.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v. o. s., největší český výrobce cihelných produktů pro hrubou stavbu, právě hledá do svého týmu posilu na pozici: OBCHODNÍ ZÁSTUPCE pro oblasti Strakonice, Písek, Prachatice, Domažlice a Klatovy.

Hledáte v životě výzvu?

Obchodní zástupci jsou u nás klíčoví lidé, kteří se každý den věnují zákazníkům se skutečným zájmem a nečekají, že něco přijde samo. Věří v naše kvalitní produkty. Do spolupráce se zákazníkem dávají zápal a srdce. Rádi překonávají sami sebe.

Chcete posunout svou kariéru obchodníka?
Jste samostatní a rádi pracujete na plný výkon?

Co Vás čeká

Nejvíce času strávíte se zákazníkem. Pomáháme lidem vytvořit si zdravý a úsporný domov. Pečujeme o ně, ptáme se jich, zajímáme se o jejich život a jejich budoucnost. Spolupracujeme s dalšími subjekty, které jsou součástí stavebního trhu v ČR jako jsou investoři, developerské firmy a projektanti.

Co Vám nesmí chybět
  • Obchodní dovednosti
  • Stavební vzdělání výhodou
  • Chuť učit se novým věcem
  • Schopnost zvládnout běžnou administrativu na PC
  • ŘP sk. B

Co Vám můžeme nabídnout

Transparentní odměňování, výsledky Vaší práce dokážeme náležitě ocenit. Vše, co k práci potřebujete, tak, abyste mohli pracovat efektivně. Možnost pracovat ve firmě, která je vnímána jako spolehlivá, s kvalitními materiály a službami. Pokud budete kopat za firmu, podpoříme každou Vaši snahu, abyste se cítili spokojení jako člen týmu HELUZ.

Zaujalo Vás to, pak se těšíme na životopis.
Můžete ho zaslat na schorovska@heluz.cz.
HELUZ cihlářský průmysl a.s.
logo HELUZ cihlářský průmysl a.s.

Společnost HELUZ cihlářský průmysl v.o.s. patří mezi tři největší výrobce zdících systémů na našem trhu, jako jediná je ryze česká. Zákazníkům nabízí kompletní cihelný systém pro hrubou stavbu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.